Novikt

Το νέο brand που αποτελεί την απόλυτη επιλογή στην άνεση!

Αντλώντας έμπνευση από τον σκανδιναβικό σχεδιασμό και τρόπο ζωής, τα Novikt συνδυάζουν άνεση και υψηλή αισθητική. Υιοθετώντας τη σκανδιναβική φιλοσοφία του Lagom, η οποία θα μπορούσε να περιγραφεί ως «ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόσο-όσο», η Novikt επιδιώκει να δημιουργεί μοναδικούς σκελετούς οράσεως που να αντέχουν στο χρόνο – τόσο για την ποιότητα όσο και για το design τους.
Το Lagom στην καλύτερη έκφανσή του σημαίνει «βέλτιστο», το ίδιο και τα Novikt. Έχοντας ως μοναδική αποστολή να παρέχουν στον καταναλωτή τα ιδανικά γυαλιά που να εξυπηρετούν τις ανάγκες του, να προσφέρουν άνεση και στυλ.

Ψυχή φτιαγμένη από... Τιτάνιο

Η ψυχή των Novikt είναι το τιτάνιο, ένα μέταλλο που είναι πολύ ελαφρύ και εξαιρετικά ευέλικτο, δημιουργώντας ανθεκτικά, ελαφριά και μη διαβρωμένα γυαλιά. Όλοι οι σκελετοί της Novikt είναι κατασκευασμένοι από Pure Titanium Grade 4, υποαλλεργικοί και φιλικοί προς το δέρμα. Τα Novikt διατηρούν υψηλό επίπεδο κατασκευής και ασφάλειας, επενδύοντας στην Ε&Α με σκοπό να χρησιμοποιούν καινοτόμα υλικά στα γυαλιά.

NOVIKT 12024
Υψηλή αισθητική

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Novikt έχει ως επίκεντρο την άνεση, την κομψότητα και τη διαχρονικότητα.
Οι σκελετοί Novikt χαρακτηρίζονται από μίνιμαλ, διακριτικές γραμμές και ταιριάζουν εύκολα σε κάθε σχήμα προσώπου. Τα επιρρίνια μύτης των σκελετών προσφέρουν επιπλέον άνεση και την βέλτιστη εφαρμογή στο πρόσωπο. Η χρωματική παλέτα της εταιρείας περιλαμβάνει διαχρονικές αποχρώσεις όπως μαύρο και μπλε, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τολμηρές νότες χρυσού και ασημί.

NOVIKT 12022

Αποκλειστική διάθεση:
ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. – www.neaoptiki.gr

Share with your friends
Previous Post

Βιωσιμότητα στην ACUVUE®

Next Post

Loda: Μια Ιστορία – Ένα Brand