Έγχρωμοι τριμηνιαίοι φακοί επαφής Desio

Οι έγχρωμοι τριμηνιαίοι φακοί επαφής Desio, ιταλικής προέλευσης, έχουν κατασκευαστεί για να συνδυάζονται με το φυσικό χρώμα των ματιών και να δημιουργούν μια φυσική αλλαγή. Οι φακοί επαφής Desio φωτίζουν τα σκούρα μάτια και τονίζουν τα φωτεινά.

Διατίθενται σε 3 συλλογές

1. SENSUAL BEAUTY μια από τις πιο αγαπημένες συλλογές της Desio. Τριμηνιαίοι φακοί επαφής σε 8 διαφορετικά χρώματα: Innocent White, Creamy Beige, Forest Green, Mint Touch, Icy Blue, Jungle Fever, Desert Dream και Caramel Brown. Ένα αθέατο αξεσουάρ για να παίξετε με την εμφάνισή σας.

2. TWO SHADES OF GRAY μια πιο αισθησιακή συλλογή που διατίθεται σε δυο αποχρώσεις Lighter και Darker Gray για σούπερ σέξι εμφάνιση.

3. COFFEE COLLECTION τέσσερις ζεστές αποχρώσεις του καφέ, με ένα εξωτικό και επιβλητικό όνομα.
Η παλέτα που επέλεξε η Desio θυμίζει καφέ στα χρώματα και το όνομα: Espresso, Cappuccino, Cherry Coffee, Black Coffee. Νέα ένταση για τα σκούρα μάτια.

Οι τριμηνιαίοι φακοί επαφής Desio συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και μια παλέτα από υπέροχες αποχρώσεις. Ως αποτέλεσμα, οι συλλογές Desio φέρουν εξαιρετικά όμορφες αποχρώσεις σε μπλε, πράσινο, γκρι και καφέ με διαφορετικές εντάσεις. Οι έγχρωμοι φακοί επαφής Desio έγιναν Must-Have.

Διατίθενται σε plano και από + 6.00 DS έως -13.00DS.
Επιπλέον, η Desio είναι περήφανη που είναι μία από τις ελάχιστες μάρκες παγκοσμίως που προσφέρουν προσαρμοσμένους φακούς επαφής toric έγχρωμους για αστιγματισμό.

Aποκλειστική διάθεση: ΣΥΚΑΡΑΣ, www.sicaras.gr

Share with your friends
Previous Post

Silhouette Minimal Art

Next Post

Η OPTISWISS στην Ελλάδα