Το Design Eyewear Group πραγματοποίησε ακόμα μια εξαγορά

Με την εξαγορά της William Morris London, το Design Eyewear Group επεκτείνει το πορτφόλιό του με premium και main stream γυαλιά, υποστηρίζοντας όλα τα ανεξάρτητα καταστήματα οπτικών, φέρνοντας την εταιρεία πιο κοντά στον στόχο της, να γίνει ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σκελετών πολλαπλών Brand σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι περήφανος που το Design Eyewear Group μπορεί σήμερα να ανακοινώσει την εξαγορά μιας τόσο φημισμένης εταιρείας με ισχυρές και ενδιαφέρουσες μάρκες. Με την εξαγορά της William Morris London ενισχύσαμε τη θέση μας και επιδιώκουμε να γίνουμε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στο κόσμο, με πολλαπλά Brands για ανεξάρτητα οπτικά καταστήματα», μας λέει ο Lars Flyvholm. Διευθύνων Σύμβουλος του Design Eyewear Group και συνεχίζει: «Οι μάρκες του William Morris London έχουν καθεμία μια μοναδική ιστορία βασισμένη στη βρετανική φιλοσοφία σχεδιασμού. Το DNA και η θέση των εμπορικών σημάτων στην αγορά, ταιριάζουν απόλυτα με τη στρατηγική ανάπτυξης και τη γκάμα προϊόντων του Design Eyewear Group και ανυπομονούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία διευρυμένη γκάμα που καλύπτει πολλές διαφορετικές ομάδες-στόχους και κατηγορίες τιμών».

Ο ιδρυτής της William Morris London προσβλέπει στην ευκαιρία να αναπτυχθεί περαιτέρω μέσω του ισχυρού δικτύου πωλήσεων του Design Eyewear Group.

«Είμαι χαρούμενος που η William Morris London εντάσσεται πλέον σε μια πολύ επαγγελματική και παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία όπως το Design Eyewear Group», λέει ο Robert William Morris, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία του βόρειου Λονδίνου το 1996. Και συνεχίζει: «Είμαι πολύ περήφανος για η ανάπτυξη που έχει καταφέρει η William Morris London από τότε που όλα ξεκίνησαν, πριν από περισσότερα από 25 χρόνια. Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι το Design Eyewear Group είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, μέσω του παγκόσμιου δικτύου πωλήσεών τους, το οποίο ξεκίνησε σχεδόν πριν από 50 χρόνια όταν η Pro Design ιδρύθηκε στο Aarhus το 1973.»

Ο Robert William Morris συμφώνησε να συνεχίσει τη συνεργασία ως Senior Brand Ambassador. Σε αυτόν τον ρόλο θα διασφαλίσει ότι, τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, θα έχουν σαφή εικόνα για το DNA της εταιρείας και τη βρετανική φιλοσοφία σχεδιασμού, ενώ φυσικά θα διασφαλίζει ότι το στυλ σχεδίασης θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί περαιτέρω για όλες τις μάρκες στο πορτοφόλιο της William Morris London.

Οι εξαγορές αποτελούν μέρος του σχεδίου ανάπτυξης του Design Eyewear Group.

Οι εξαγορές δεν είναι κάτι καινούργιο για το Design Eyewear Group, το οποίο διέθετε επτά διαφορετικές μάρκες με προέλευση από Γαλλία και Δανία, ακόμη και πριν από την εξαγορά της William Morris London. «Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε βελτιστοποιήσει όλες τις διαδικασίες στην αλυσίδα αξίας, όπως τον σχεδιασμό, την αγορά, τον εφοδιασμό, τον ποιοτικό έλεγχο, την εξυπηρέτηση πελατών κ.λπ., επιτρέποντας έτσι στους πελάτες να λαμβάνουν μία ολοκληρωμένη υπηρεσία, έχοντας πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα σε συνδυασμό με ελκυστικά οφέλη», μας λέει ο Lars Flyvholm.

Στοιχεία για την William Morris London:

Η William Morris London σχεδιάζει σκελετούς (οράσεως και ηλίου) που πωλούνται παγκοσμίως σε ανεξάρτητους οπτικούς και σε εμπορικούς αντιπροσώπους. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Robert William Morris το 1996, και σήμερα σχεδιάζει και εμπορεύεται, μεταξύ άλλων, τις συλλογές William Morris London, Black Label και Charles Stone New York.

Η William Morris London έχει την έδρα της στο Hatfield Heath, βόρεια του Λονδίνου

Στοιχεία για το Design Eyewear Group:

Το DEG σχεδιάζει σκελετούς (οράσεως και ηλίου) που πωλούνται σε όλο τον κόσμο απευθείας σε οπτικούς και σε εμπορικούς αντιπροσώπους. Το DEG έχει επτά διαφορετικές μάρκες, με ιστορία που χρονολογείται από την ίδρυση της δανικής εταιρείας γυαλιών ProDesign το 1973. Έκτοτε, μάρκες όπως FACE A FACE, WOOW, INFACE, ALIUM, KILSGAARD και NIFTIES έχουν προστεθεί στη γκάμα εμπορικών σημάτων.

Το DEG έχει την έδρα του στο Aarhus και διαθέτει γραφεία πωλήσεων σε Παρίσι, Σαν Φρανσίσκο και Μπιλμπάο.

Share with your friends
Previous Post

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης 2022

Next Post

Maui Jim: Colour. Clarity. Detail.