Αφορμή για το καινούριο!

Η άνοιξη είναι πάντα μια αφορμή.Είναι ο καιρός που πρέπει να ονειρευτείς, να κλείσεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου. Μπορείς να το κάνεις; Σε προκαλούμε! Στο EyeMagazine ψάχνουμε πάντα αφορμές για το καινούριο…

Γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Και η Άνοιξη είναι πάντα μια αφορμή. Η εποχή που οφείλει το όνομά της στο ρήμα με την πιο ρεαλιστικά δηλωμένη αισιοδοξία στέκεται πάντα ως αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα άνοιγμα στο καινούριο, σε εκείνο που ξεκινάει τώρα τη ζωή του ή αλλάζει τα δεδομένα του και χτίζει πάνω σε μια νέα βάση. Ο καιρός περνάει γρήγορα και οι αριθμοί αυξάνονται: 21 περιοδικά, 4 εκθέσεις και οι ιδέες γίνονται περισσότερες, πολλαπλασιάζονται και εκείνο το πρώτο δειλό βήμα άρχισε να ανοίγει, να παίρνει μορφή και να φτιάχνει μια μεγάλη τάση για να χωράει κάθε τι καινούριο

Επιστρέψαμε διαφορετικοί, αλλά και ανανεωμένοι… Η ζωή συνεχίζεται και μας συνεπαίρνει… επιμένουμε λοιπόν να γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης, γιατί αρνούμαστε πλέον να μας κρατά πίσω o φόβος και ο αρνητισμός.
Ένα μεγάλο μέρος του περιοδικού είναι αφιερωμένο στη CircumEye#4. Ένα αφιέρωμα με πολλές εικόνες και λίγο κείμενο γιατί μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις. Στο απόλυτο γεγονός του κλάδου, συμμετείχαν για πρώτη φορά εκτός από Brands και Εταιρείες που μοιράστηκαν με τους επισκέπτες την κουλτούρα, τις ιδέες τους αλλά και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις!

“Σκέφτομαι πως ξεκίνησε όλη η διαδικασία προετοιμασίας της ιδέας της CircumEye και πως με τόσο αγώνα, επιμονή και ξενύχτια, φτάσαμε να παρουσιάσουμε ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει να δείξει ο κλάδος”.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και τη συμμετοχή σας στην επιλογή των ημερομηνιών της CircumEye#5 η οποία θα επιστρέψει στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 ακόμα πιο ανανεωμένη! Ξεφυλλίστε τις σελίδες του EyeMagazine, περιηγηθείτε στις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Ελπίζουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα.

Να χαρούμε μια ακόμη Άνοιξη, γεμάτοι υγεία!

Share with your friends