CircumEye#4

WHAT AN EXTRAORDINARY EDITION!

Η CircumEye#4 έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η ατμόσφαιρά της CircumEye#4 ήταν γεμάτη από θετική διάθεση, έμπνευση και δημιουργικότητα. Ένας μοναδικός χώρος όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε φυσική επαφή, να ανακαλύψουν αλλά και να επιλέξουν.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και η επισκεψιμότητα απέδειξε ότι οι οπτικοί επιθυμούν και στοχεύουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους, κάτι που µας κάνει πολύ αισιόδοξους, αφού ο κλάδος συνεχίζει δυναμικά, µε τις καλύτερες βλέψεις για το μέλλον. 

Η τελειότητα ήταν το χαρακτηριστικό της CircumEye#4, της οποίας η δύναμη και η δομή βασίζονται σε λίγα, αλλά θεμελιώδη στοιχεία: ένα group σημαντικών brands και εταιριών σε συνδυασμό με ένα μινιμαλιστικό, αλλά πολύ ελκυστικό layout, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα.

Το τέταρτο ραντεβού των επαγγελματιών της όρασης, παρουσίασε ακόμα πληρέστερη εικόνα της αγοράς, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά Brands και εταιρίες από όλο το φάσμα των προϊόντων για το κατάστημα οπτικών.

Η CircumEye#4 εστίασε στην παρουσίαση σχεδίων γυαλιών και αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 και πρότεινε όλες τις νέες τάσεις για την αγοραστική σεζόν που έρχεται με τη μοναδική αισθητική όλων των Brands που παρευρέθηκαν καθώς επίσης και τις τελευταίες τεχνολoγικές εξελίξεις στους οφθαλμικούς φακούς, τους φακούς επαφής, αλλά και τα μηχανήματα.

Η ομάδα της διοργάνωσης του CircumEye#4, κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον έμπνευσης και ενημέρωσης για τους οπτικούς πάνω σε καθετί νέο που κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά. Να αναδείξει Brand με μία πιο πρωτοποριακή, καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση.

Share with your friends