Τεχνική Εκπαίδευση για τα Γυαλιά Silhouette από την εταιρεία ΣΥΚΑΡΑΣ. (περ. Α09 – CircumEye#5)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / Εταιρεία ΣΥΚΑΡΑΣ

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Είμαστε πολύ χαρούμενοι να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας από την πρόσφατη επίσκεψή Ελλήνων Οπτικών στα κεντρικά γραφεία της Silhouette στην Αυστρία! Πολλοί από τους πελάτες μας βρήκαν την τεχνική εκπαίδευση σχετικά με τα προϊόντα της Silhouette εξαιρετικά χρήσιμη στην καθημερινότητα της δουλειάς τους!

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι θα προσφέρουμε ειδική τεχνική εκπαίδευση που θα καλύπτει όλες τις πτυχές χειρισμού των γυαλιών grif της Silhouette. Αυτή η μοναδική δυνατότητα, αποτελεί μέρος της συμμετοχής μας στην έκθεση Circum Eye 5, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Τα θέματα που θα καλυφθούνε είναι :

Εξειδικευτείτε στην τέχνη επιλογής σκελετών grif : Λάβετε συμβουλές από τους ειδικούς για την κατάλληλη επιλογή σκελετών grif, ανάλογα με την συνταγή και τα χαρακτηριστικά προσώπου του πελάτη σας

– Ακρίβεια στην Πράξη – Κοπή και Εφαρμογή Οφθαλμικών Φακών: Μάθετε τα μυστικά για την επίτευξη ακρίβειας και τελειότητας κατά την κοπή και την εφαρμογή οφθαλμικών φακών σε σκελετούς grif.

Η μαγεία των σκελετών – Η τέχνη της συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης:
Εξερευνήστε τις λεπτομέρειες της συναρμολόγησης (μοντάρισμα) και της
αποσυναρμολόγησης (ξεμοντάρισμα) των σκελετών από τους ειδικούς.

Ανακαλύψτε τα μυστικά των Επιρινίων: Ξεκλειδώστε τις δεξιότητες για την άψογη αλλαγή, προσαρμογή και ρύθμιση των επιρινίων σας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη άνεση για τους πελάτες σας.

Οι ερωτήσεις σας, Οι απαντήσεις μας : Έχετε ερωτήσεις ή άλλα θέματα που επιθυμείτε να διερευνήσετε; Οι ειδικοί της Silhouette είναι εδώ για να σας παράσχουν τις απαντήσεις και τις γνώσεις που αναζητάτε.

Ετοιμαστείτε για Hands On Learning !

Ειδικά εκπαιδευμένοι συνεργάτες από τα κεντρικά γραφεία της Silhouette θα είναι παρόντες στο περίπτερό μας A09. Θα παρουσιάσουν προηγμένες τεχνικές και θα κάνουν πρακτικές
επιδείξεις μαζί σας.

Έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις για κλασικά ή ολοκαίνουργια μοντέλα; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων, ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τις
ερωτήσεις σας και να προετοιμαστούμε αναλόγως.

sicaras_circumeye

Για να εξασφαλίσετε τη θέση και τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εγκαίρως. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη, κα. Κατερίνα Αγαπητού, στο τηλέφωνο 210 32 50 101, εσ. 14, ή μέσω email στο [email protected].

Τόσο εμείς όσο και οι αξιότιμοι συνεργάτες μας από την Silhouette, ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από κοντά στο περίπτερό μας A09 στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι γνώσης και καινοτομίας μαζί!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα της εταιρείας Συκαρά !

Circum Eye #5, 18-19 Νοεμβρίου, Κτίριο Ζαππείου, Λεωφ. Βασίλης Ολγάς, Αθήνα 10557.

Share with your friends
Tags: