l.a.Eyeworks®: Νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023

Οι έρευνες για την αντίληψη των νέων μοντέλων των γυαλιών καθορίζουν την εισαγωγή δεκατεσσάρων νέων σχεδίων για τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 από την l.a.Eyeworks. Σχέδια κομψά, λοξότμητα, γραφικές σιλουέτες, έντονα μοτίβα και αλλαγές στην αδιαφάνεια σε σχέση με τα υλικά, προκαλούν εκτενείς αναφορές σε αρχιτεκτονικές έννοιες, από κλασικές κολώνες έως τη βιομηχανική κατασκευή, ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τάσεις σε όλα τα μοντέλα της συλλογής.

Οι καμπύλες γραμμές δίνουν την αίσθηση κύματος.

Στον πυρήνα των προτάσεων της συλλογής αυτής της σεζόν, είναι μια ευφάνταστη και τεχνικά προκλητική γραμμή σχεδίων “τιτανίου με κύματα”. Σχέδια εμπνευσμένα εν μέρει από το νοσταλγικό νεύμα των προκατασκευασμένων κτιρίων από κυματοειδές μέταλλο, που άνθισαν στα μέσα του 20ού αιώνα. Αυτά τα μοντέλα
ενσωματώνουν πολλαπλές αρχιτεκτονικές αναφορές. Ονόματα γυαλιών όπως QUONSET HUT, LEAN-TO και SILO υπογραμμίζουν
τα σχέδια αυτά.

Πολυτελής και αυθεντική, η κατασκευή κάθετων γραμμών τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική επιφάνεια του σκελετού μεταμορφώνει τη λεπτή, δομική ακεραιότητα του τιτανίου με μια αντίληψη άνωσης και όγκου. Η αλλαγή της έντασης του φωτός και της σκιάς ζωντανεύει περαιτέρω τον ρυθμό, καθώς
αντανακλώνται προσαρμοσμένα χρώματα σε γυαλιστερό, ματ και σατέν φινιρίσματα. Η παρουσίαση αυτής της σειράς συνοδεύεται από μια σουίτα πορτρέτων με το όνομα: «Uncensored Visions», του φωτογράφου Josef Jasso και με ερμηνείες των σχεδίων από το δίδυμο καλλιτεχνών/σχεδιαστών Huntley Muir με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

la eyeworks
la eyeworks

Σχέδια σε κοκάλινους σκελετούς που αιχμαλωτίζουν

Η l.a.Eyeworks επεκτείνει το ευφάνταστο πνεύμα της από τη λεπτή χειροτεχνία του τιτανίου στη σφαίρα των πιο γραφικών εκφράσεων της μορφής σε μια ποικιλόμορφη οικογένεια σχεδίων από πάστα. Εμφατικά στέρεα, πλούσιοι τόνοι κοσμημάτων και έντονα μοτίβα, ζωντανεύουν τις επιφάνειες σχεδίων όπως τα SAILOR, COWRIE και PIRATE. Οι δραματικές γραμμές των φρυδιών και οι έντονοι «ώμοι» διαμορφώνονται από τον τόνο και την υφή για να επιτύχουν μαγευτικά εφέ τόσο παιχνιδιάρικα όσο και κομψά.

Share with your friends
Tags: