BRIDGE pdi: Βρες τη δύναμή σου

H Bridge PDI, ιδρύθηκε το 2023, με σκοπό να κατασκευάσει γυαλιά,
που να έχουν τις ρίζες τους στην πεποίθηση ότι η ζωή δεν έχει τέλος
και πρέπει να την εξερευνούμε συνέχεια, να καταφέρνουμε να την
προσαρμόζουμε στο δικό μας μονοπάτι — και αυτή η πεποίθηση ισχύει
ακόμα και όταν πρόκειται για γυαλιά

Η ιδέα πίσω από κάθε σχέδιο είναι να εμπνέει, να ενθουσιάζει και να αντανακλά τη ζωή, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε σε ένα «βασίλειο έκφρασης» που δεν γνωρίζει όρια. Το όνομα Bridge είναι μια άμεση αναφορά στο Bridge Quartz Crystal — έναν μικρότερο κρύσταλλο που στηρίζεται εσωτερικά αλλά ταυτόχρονα προεξέχει από ένα μεγαλύτερο.

Το σχήμα αυτό σηματοδοτεί τη σύνδεση της μάρκας στην οικογένεια της Prodesign, γεφυρώνοντας τη νέα προσέγγιση, προς εξερευνητικά και τολμηρά ταξίδια. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το Bridge και να συνδεθείτε μαζί του. Η πρώτη συλλογή της μάρκας είναι μια σειρά από γυαλιά ηλίου εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική αισθητική, τη σύγχρονη κουλτούρα και την ουσία της φύσης.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, το να τολμάς να περάσεις τα σύνορα και να αγκαλιάζεις το άγνωστο, είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου — αλλά ταυτόχρονα και τις δυνατότητες του προσωπικού σου στυλ.

Τα γυαλιά αυτά σχεδιάστηκαν για να είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ. Να είναι ένας τρόπος να δυναμώσετε την παρουσία σας και να ορίστε ή να αλλάξετε την έκφρασή σας. Γι’ αυτό ακριβώς σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τη συλλογή για να βρείτε το δρόμο σας, να ξεπεράσετε τα συνηθισμένα και ακόμη και να εξερευνήσετε νέες περιοχές.

Ελάτε να διασχίσουμε τη γέφυρα που είναι φτιαγμένη για τους περίεργους

TIGER EYE
Ένα εντυπωσιακό & κομψό σχέδιο που δεν περνά απαρατήρητο

Εδώ η κλασική κομψότητα συναντά τις ακατέργαστες και συναρπαστικές γραμμές — γνωστές από το rock’n’roll καθώς και από την κουλτούρα του μοτοσικλετιστή. Συνδυάσαμε ένα σχήμα cat eye με την βαριά και σκαλισμένη αισθητική του δικού μας DNA, που φαίνεται ιδιαίτερα στον σχεδιασμό.

Το αποτέλεσμα είναι ένας εντυπωσιακός σκελετός που δεν περνά απαρατήρητος. Τα χρώματα του μπορεί να είναι λεμόνι, κλασικό πράσινο, κομψό μαύρο ή διαφανή που υπογραμμίζει το δυναμικό και επαναστατικό στυλ του σχεδίου.

UNISEX CAT EYE: Το εμβληματικό σχέδιο cat eye έχει επανασχεδιαστεί προσεκτικά και έχουν αποδοθεί σε αυτό κάποια ακατέργαστα χαρακτηριστικά και μια ματιά unisex.

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΟΨΗ: Το κλασικό σχήμα cat eye σπάνια συνδυάζεται τόσο κομψά και με τόσες εντυπωσιακές όψεις όπως γίνεται σε αυτό το σχέδιο.

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΥΛ: Το σχήμα cateye ήταν ήδη διακριτό στον σκελετό πριν
εφαρμοστεί η σκαλισμένη εμφάνιση. Τώρα, είναι σίγουρα μια ξεχωριστή επιλογή στυλ.

MALACHITE
Σκαλιστά με αυτοπεποίθηση.

Η ΠΙΟ ΣΚΑΛΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το σχέδιο Malachite σας προσκαλεί να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες και να δραπετεύσετε. Ο σκαλισμένος, γεωμετρικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση σκελετός του, συνοδεύεται από όψεις που τρέχουν κατά μήκος όλων των τμημάτων του και κατά μήκος των κροτάφων, δίνοντάς του ένα διαφορετικό στυλ που προκαλεί εντύπωση — και ταυτόχρονα μοναδική αίσθηση πληρότητας στο σχεδιασμό. Αποκτήστε το σε τολμηρό διάφανο ή πράσινο και αισθανθείτε το κύμα της αυτό-έκφρασης

ΕΝΑ ΓΛΥΠΤΟ: Το επίμηκες σχήμα, οι πολύπλευρες λεπτομέρειες και ο όγκος του σκελετού δημιουργούν μια ιδιαίτερη και μοναδική εμφάνιση.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ: Ακριβώς όπως τα στοιχεία
της φύσης, το Malachite είναι ένας
σκελετός που πραγματικά ξεχωρίζει

ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΦΑΚΟΥ: Το μαύρο σχέδιο συνοδεύεται από ένα ζωντανό σετ
κόκκινων φακών

MOON STONE
Επίμηκες, κομψό και εξαιρετικό.

Είναι σύγχρονο, επίπεδο και με ορθογώνια εμφάνιση που δημιουργεί ένα εκφραστικό σχέδιο ταυτόχρονα κομψό και τολμηρό. Όπως και η υπόλοιπη συλλογή, το Moon Stone έχει σκαλιστές και πολύπλευρες λεπτομέρειες παρέχοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Διατίθεται σε ολοκαίνουργια χρώματα Ivory και Cognac βασισμένα στην έμπνευση από τη φύση – καθώς επίσης και σε μαύρο και πράσινο.

KUNZITE
Καθαρό & δυνατό όπως οι φυσικές δυνάμεις που το εμπνέουν.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑKO, ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟ: Το Kunzite εμπνέεται έντονα από δύο
βασικές αρχές αυτές των Σκανδιναβικών και Ιαπωνικών παραδόσεων σχεδιασμού. Το στρογγυλό σχήμα, η ευδιάκριτη γέφυρα και oι γλυπτές λεπτομέρειες, προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία αναβαθμίζεται από το μοναδικό χρωματολόγιο. Μπορείτε να επιλέξετε έντονα στυλ σε καθαρό μαύρο ή βαθύ μπορντό, ή να κατευθυνθείτε προς τα πιο κλασικά χρώματα, βασισμένα στη φύση, τα ταρταρούγα ή πράσινο.

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Οι μοναδικές γωνίες του σκελετού ολοκληρώνονται με το χειροποίητο λογότυπο, το οποίο προσθέτει κομψότητα στο μοναδικό σχέδιο.

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ: Ο στρογγυλός φακός και η απόλυτη βαρύτητα του
σκελετού δημιουργούν μια ξεχωριστή εμφάνιση.

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ: Ένας σκελετός βασισμένος σε Σκανδιναβικά όσο και
Ιαπωνικά σχεδιαστικά μοντέλα και παραδόσεις, το Kunzite προσθέτει μια καθαρή,
μινιμαλιστική και γραμμική πινελιά σε οποιοδήποτε έκφραση.

Share with your friends
Tags: