ultra_limited_eye_magazine

ULTRA LIMITED: μοναδικά γυαλιά με προσωπικότητα

 Η ιταλική μάρκα Ultra Limited είναι περήφανη που παρουσιάζει τη σαγηνευτική της καμπάνια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η οποία συνδυάζει άψογα τη λαμπερή γοητεία των χειροποίητων σκελετών με την κομψότητα των μεταξωτών φουλαριών παρουσιάζοντας ατελείωτες δυνατότητες στυλ.

Με πρόσφατες εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στη MIDO 2024, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Spargi, Lido, Pellestrina, Tropea και Manfredonia, οι εικόνες της καμπάνιας αντλούν έμπνευση από τα ίδια τα φουλάρια. Με ζωντανά χρώματα και σχέδια που αντικατοπτρίζουν αυτά των γυαλιών, δημιουργείται μια εντυπωσιακή οπτική αφήγηση.

«…για την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, εξελίξαμε τη  ιδέα των μεταξωτών φουλαριών για να ενδυναμώσουμε τα μοντέλα ώστε να εκφραστούν ελεύθερα, να δείξουν την προσωπικότητά τους και να απολαύσουν το παιχνιδιάρικο πνεύμα μας σε αμίμητα καρέ…» Tommaso Poltrone, Ultra Limited.

Τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Catanzaro, Carrara, Brindisi και Siracusa Tortona βρίσκονται στο επίκεντρο, με τον φωτογράφο να απεικονίζει επιδέξια τη χάρη και την ομορφιά των γυαλιών Ultra Limited μπροστά από μονόχρωμο φόντο σε τιρκουάζ,  πορτοκαλί και πράσινους τόνους. •

Διάθεση στην Ελλάδα: EYESPECIALS-Γιώργος Λάμπρος

Share with your friends
Tags: