Japan Now!

Νέα γυαλιά ηλίου, νέο πάθος! Συνεχίζοντας το πολιτιστικό και καλλιτεχνικό μας ταξίδι, εξερευνούμε μια μοναδική ομάδα, τους Ιάπωνες σχεδιαστές, που σταδιακά μας βοηθούν να μυηθούμε στο σύγχρονο ιαπωνικό design. Αυτή η νέα αισθητική, σηματοδοτεί τη φιλοσοφία της συλλογής JAPAN NOW.

Από τη γενναιοδωρία του KIMONO έως την ιδιαίτερη αισθητική του NOTCHI, μέχρι το παιχνιδιάρικο ZAÏKU… κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα, κατασκευασμένα με ιταλικές τεχνικές, αφηγείται την ιστορία αυτού του ταξιδιού. Αναπτύξαμε μια εντελώς νέα παλέτα αποκλειστικών υλικών για την συλλογή. Θυμίζοντας την ομίχλη των κεραμικών Raku με τα γρανιτικά ορυκτά τους, η συλλογή είναι διαμορφωμένη με φυσικά στοιχεία που παρουσιάζουν τόσο το εφήμερο όσο και την αιωνιότητα. Τολμήστε να είστε δημιουργικοί! Πηγαίνετε εκεί που ξαναεφευρίσκουν και απαγγέλλουν ποίηση. Κάντε το απροσδόκητο να συμβεί.

KIMONO
Είδατε ποτέ κιμονό να μεταμορφώνεται σε σκελετό;

Τώρα θα δείτε. Αυτά τα ζωηρά γυαλιά ηλίου προσφέρουν φόρο τιμής στο εμβληματικό ιαπωνικό ένδυμα. Το υπερβολικό πλάτος της μπροστινής τους όψης παραπέμπει στα φαρδιά μανίκια του κιμονό, το στρογγυλεμένο φάλτσο του σκελετού τονίζει τον όγκο του υφασμάτινου ντραπέ, ενώ το εμβληματικό μικρό χρωματιστό τετράγωνο που τα ενώνει, παραπέμπει στην μεταξωτή ζώνη. Εκλεπτυσμένα γυαλιά για να εκπλήξετε και να καταπλήξετε.

NOTCHI
Κρυφτείτε και αποκαλύψτε τον εαυτό σας με το NOTCHI! !

Αυτά τα περίτεχνα γυαλιά ηλίου καλλιεργούν μυστήριο… και χαρακτήρα! NOTCHI σημαίνει “εγκοπή” στα Ιαπωνικά, επομένως υπάρχει μια εγκοπή χαραγμένη μεταξύ της μπροστινής όψης και του βραχίονα. Σε αυτά, τα φαρδιά γυαλιά που είναι σαν να σου κρύβουν τα μάτια, υπάρχει αυτό το άνοιγμα σαν παιχνίδι και προσπαθείς να τα δεις.

Είναι ένα σχέδιο γυαλιών ηλίου που παραπέμπει στην αρχική ιδέα των πρώτων μοντέλων, σαν μια σμίλη που κόβει ένα κομμάτι ξύλο. Διατίθενται σε smoky αποχρώσεις και καταιγιστικά χρώματα. Παίξε το παιχνίδι. Διακινδύνευσε. Φόρεσε το NOTCHI!

ZAÏKU
Να είστε κομψοί και να εκπλήσσετε: επιλέξτε ZAÏKU.

Επαναλάβετε μετά από εμάς, “mugiwara zaïku”. Ο ιαπωνικός αυτός όρος, αναφέρεται σε έναν εξαιρετικά συγκεκριμένο τρόπο χειροτεχνίας – είναι ο τρόπος παραγωγής που εμπνέει αυτά τα μοναδικά, έντονα γυαλιά ηλίου. Γεωμετρική ένθεση, καλειδοσκοπικά χρώματα και έντονα πάχη στον σκελετό όπου παρουσιάζονται τα υλικά: λεπτομέρειες τόσο απροσδόκητες όσο και κομψές κάνουν το μοντέλο αυτό μια αληθινή δήλωση μόδας. Ζωντανό και μοναδικό!

KAKEMO
Για μια μυστηριώδη και εμπνευσμένη εμφάνιση.

Ένα νεύμα στο κάθετο μοτίβο του ιαπωνικού kakemono, τα γυαλιά KAKEMO εμφανίζουν μια αινιγματική αντίθεση – ανάμεσα σε ογκώδεις καμπύλες και γεωμετρική κομψότητα.

Τα αρκετά στάδια στην επιφάνεια παρέχουν ένα τέλεια κοφτερό ορθογώνιο, που τονίζεται όπως ένα γλυπτό. Ή αλλιώς δώστε
στον εαυτό σας μια μυστηριώδη εμπνευσμένη ματιά! Η συγκόλληση και το γυάλισμα τελευταίας τεχνολογίας, προσδίδουν σε αυτό το σχέδιο όλο το χάρισμά του: ένα έγχρωμο ορθογώνιο που εμφανίζει οξείες γωνίες χάρη σε μια τεχνική συγκόλλησης πολλαπλών στρωμάτων. Μια λοξότμηση που υποχωρεί δίνει στην εμφάνιση μια μυστηριώδη ποιότητα.

SHIRO
Κάντε την καθημερινότητα σας ένα έργο τέχνης, με το SHIRO.

Το μοντέλο αυτό αποδίδει έναν φόρο τιμής στην πολυθρόνα από ατσάλινο πλέγμα του σχεδιαστή Shiro Kuramata: How High the Moon. Η πολυθρόνα είναι παράδοξη, συμπαγής και ελαφριά, ακριβώς όπως αυτά τα γυαλιά ηλίου με σχήμα διπλής όψης: τα διαφανή μέρη ζωντανεύουν και φωτίζουν τα συμπαγή σχήματα. Η ακριβής συγκόλληση δίνει στον ιδιαίτερο σκελετό την τελική του όψη.

Share with your friends
Tags: