Nέα εποχή εικονικής πραγματικότητας στους οφθαλμικούς φακούς!

Δελτίο Τύπου

ORION VR: Μια νέα εποχή εικονικής πραγματικότητας στους οφθαλμικούς φακούς από τη Native Vision®

Σε μια περίοδο γρήγορων ρυθμών όπου η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται ραγδαία, η Native Vision® επενδύει στην τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα που θέτουν ένα νέο πρότυπο βιομέτρησης, εκπαίδευσης και εξοικείωσης των πελατών.

Σε αυτό το πλαίσιο αναδύεται το ORION VR, ένα wearable εργαλείο Εικονικής Πραγματικότητας (VR) το οποίο αναλύει τη δυναμική του βλέμματος (Gaze Dynamics), με τη χρήση μιας εξελιγμένης μορφής Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Μέσα από μια ευχάριστη διαδραστική διαδικασία, ο χρήστης εμπλέκεται σε μια σειρά προσομοιωμένων σεναρίων πραγματικής ζωής, επιτρέποντας στο σύστημα να συγκεντρώσει ολοκληρωμένα δεδομένα σχετικά με την οπτική συμπεριφορά και τις ανάγκες του. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός ατομικού χάρτη δεδομένων που αντιπροσωπεύει την ποσοτική αναπαράσταση του μοναδικού τρόπου με τον οποίο ο εκάστοτε χρήστης αντικρίζει τον περιβάλλοντα κόσμο.

Στη συνέχεια και για πρώτη φορά, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει πώς είναι πραγματικά να φοράει κανείς πολυεστιακούς φακούς, χάρη στο εργαλείο προσομοίωσης και εκμάθησης ORION VR Coach. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί βασικό στοιχείο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, προσφέροντας μια πρωτοφανή εμπειρία αγοράς.

Τα πολύτιμα δεδομένα που συλλέγονται, αποστέλλονται στη συνέχεια στο εργαστήριο, για να δημιουργηθεί ένας απόλυτα εξατομικευμένος πολυεστιακός οφθαλμικός φακός, σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του εκάστοστε χρήστη.

Tο ORION VR σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στους οφθαλμικούς φακούς. Είμαι περήφανος που είμαστε η πρώτη εταιρεία οφθαλμικών φακών στην Ελλάδα που αγκάλιασε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία. Η χρήση wearable συσκευών εικονικής πραγματικότητας για ακριβή βιομέτρηση και εκπαίδευση είναι μια φυσική εξέλιξη και είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε πρώτοι αυτό το βήμα, δηλώνει ο κ. Άγγελος Δεστούνης, Διευθύνων Σύμβουλος
της Native Vision®.

Σχετικά με τη Native Vision®

Η Native Vision®, το Νο1 ελληνικό brand οφθαλμικών φακών για τις μεσογειακές συνθήκες διαβίωσης, μέλος του Nea Optiki Group, διαθέτει στην αγορά οφθαλμικούς φακούς, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων. Με επίκεντρο την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών, η Native Vision® δημιουργεί μια νέα εμπειρία στον κλάδο των οπτικών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Αθήνα 211 3332146
Θεσσαλονίκη 2310 226111
Κρήτη 2810 333416
Email: [email protected]

Share with your friends
Tags: