Lenshop – Etnia Barcelona: Διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας

Η ομάδα του Lenshop κέρδισε το διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας (γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της Etnia Barcelona) και επισκέφτηκε τη Βαρκελώνη για να δει από κοντά όλη τη διαδικασία παραγωγής και τη φιλοσοφία πίσω από τους μοναδικούς σκελετούς της εταιρίας.

Η ομάδα τους, δημιουργεί κάθε χρόνο υπέροχους σκελετούς με ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων πάντα με την υπογραφή και την εγγύηση της Etnia Barcelona.

Η αγάπη τους και η αφοσίωση τους σε αυτό που κάνουν, τους βοηθάει κάθε χρόνο να εξελίσσονται και να μας εκπλήσσουν με τη δημιουργίες τους καθώς και με το παντρεύουν αρμονικά ιδιαίτερους σχεδιασμούς με εκκεντρικά χρώματα και την απαράμιλλη ποιότητα της Etnia Barcelona.

Happy Birthday Etnia Barcelona!!!

Share with your friends
Previous Post

Spectacles superbly

Next Post

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης 2022

Eye Magazine
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.