GEMALENS TORIC – GEMALENS CRYSTAL TORIC

Οι αστιγματικοί φακοί επαφής GEMALENS TORIC (Υδρογέλης) και GEMALENS CRYSTAL TORIC (Σιλικόνης – Υδρογέλης) λόγω της καινοτόμου κατασκευής τους – Optimum Aberration Control, αποτελούν ιδανική λύση στη διόρθωση του αστιγματισμού, προσφέροντας κρυστάλλινη όραση, εξαιρετική σταθερότητα και εύκολη εφαρμογή!
Με ευρεία γκάμα σφαιρικής και κυλινδρικής ισχύος και με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών παραμέτρων, εξασφαλίζουν σίγουρη επιτυχία σε όλες τις εφαρμογές των αστιγματικών περιστατικών.

Αποκλειστική Διάθεση: STAND GEMA
www.standgema.gr | www.facebook.com/standgema
www.instagram.com/standgema

Share with your friends
Previous Post

MOSCACIECA

Next Post

ESSENCE

Eye Magazine
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.