VEDI VERO

AN EYE ON THE LATEST CAMPAIGN MADE IN GREECE

H VEDI VERO συστήθηκε το 2013 στους απανταχού λάτρεις της μόδας ως το νέο brand που αντικατοπτρίζει την Ιταλική τεχνογνωσία και αισθητική. Μέσα από την ανεξάντλητη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως για γυναίκες και άνδρες, επιμένει εμφατικά στον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις κομψές φόρμες και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

VE810 MT

Αυτό που πραγματικά κάνει τα γυαλιά VEDI VERO να ξεχωρίζουν είναι ότι εκφράζουν διαρκώς τις πλέον σύγχρονες τάσεις της μόδας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ύφος, για εμφανίσεις με προσωπικότητα, για όσους αναζητούν πάντα το διαφορετικό, για όσους δεν συμβιβάζονται παρά μόνο με το καλύτερο.

VE863 GRN

Χρώμα, καθρέφτες, αναπάντεχοι συνδυασμοί, μοναδικό design και έμφαση στη λεπτομέρεια και την πολυτελή ποιότητα υλικών, δίνουν ακόμη και στο πιο κλασσικό σχέδιο το edge που χρειάζεται για να μην περνάει απαρατήρητο.

Οι πιο επιδέξιοι τεχνίτες της Ιταλίας, με μακρά εμπειρία και πάθος στην κατασκευή οπτικών ειδών, έχουν αναλάβει να δώσουν ζωή στα fashion- forward σχέδια που εμπνέονται οι σχεδιαστές της VEDI VERO.

VE805 KHA

Τα γυαλιά VEDI VERO δημιουργήθηκαν για να γίνουν το πιο πολύτιμο αξεσουάρ σας και ίσως, το μόνο που θα χρειάζεστε από εδώ και πέρα για να απογειώσετε κάθε σας εμφάνιση.

VE864 GRY

VEDI VERO

στα λατινικά σημαίνει
«Δες την αλήθεια»

VE712-1 GD
VE804 YHAV
VE615 RDC

Η VEDI VERO ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ

H VEDI VERO, το διεθνές brand γυαλιών από την Κορέα, που αγαπούν οι λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο, επέλεξε την Ελλάδα για να φωτογραφίσει τη νέα παγκόσμια καμπάνια της για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η Μαντώ Γαστεράτου, ενσαρκώνοντας τη συναρπαστική γυναίκα VEDI VERO. Άλλοτε με διάθεση νεανική, ζωηρή κι αυθόρμητη και άλλοτε αφοπλιστικά λαμπερή και μυστηριώδης, διαθέτει πάθος, στυλ και κοσμοπολίτικο αέρα.

Εντυπωσιακά τοπία που εναλλάσσονται από απέραντο μπλε και γραφικά λιμανάκια, σε τροπικά σκηνικά και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα θα ταξιδέψουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, μέσα από τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη.

Η καμπάνια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στα πλαίσια της MIDO, της μεγαλύτερης έκθεσης οπτικών παγκοσμίως, και θα συνοδεύσει την κυκλοφορία της νέας συλλογής γυαλιών ηλίου VEDI VERO σε όλες τις διεθνείς αγορές.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Keep an eye on Watersports

Next Post

Low Vision