SILMO Istanbul 2019 – Καινοτομία και δυναμισμός

Η SILMO Istanbul, προσφέροντας καινοτομία και δυναμισμό στην τουρκική βιομηχανία οπτικών, καλωσόρισε έναν σημαντικό αριθμό από επαγγελματίες στο εκθεσιακό κέντρο της Κωνσταντινούπολης από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Η SILMO Istanbul, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, που χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ της Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, απέδειξε για άλλη μια φορά τον ουσιαστικό ρόλο της στη βιομηχανία οπτικών. Η σημαντική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις και την αλληλεπίδραση, με τη φράση “Everything About Eyewear”, απέδειξε ότι παρέχει στον οπτικό κλάδο πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης. Η SILMO Istanbul, από κοινού με την Saat Fuarcılık και την SILMO International, κατάφερε να εδραιώσει τον αποφασιστικό της ρόλο και συνεχίζει να καθορίζει τις τάσεις της βιομηχανίας οπτικών στην Τουρκία αλλά και πέρα από αυτήν …

Η SILMO Istanbul 2019, κάλυψε περισσότερα από 17.000 τ.μ. στις αίθουσες 9, 10 και 11 του εκθεσιακού κέντρου της Κωνσταντινούπολης, συγκέντρωσε 153 τοπικούς και διεθνείς εκθέτες που αντιπροσωπεύουν 800 μάρκες. Όλοι οι εκθέτες συγκεντρώθηκαν για να παρέχουν πληροφορίες σε επαγγελματίες του κλάδου και να τους προσφέρουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα τελευταία τεχνολογικά προϊόντα, καινοτόμες και μοντέρνες συλλογές, αξεσουάρ και μηχανήματα.

Στις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της, η έκθεση προσέλκυσε 11.370 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η εθνική συμμετοχή αυξήθηκε κατά 7,5% σε σύγκριση με το 2018, δηλαδή 9,278 επισκέπτες, ενώ οι διεθνείς επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 8% και έφτασαν τους 2,092.

Με το πλεονέκτημα της κοινωνικοοικονομικής και πολιτιστικής σημασίας της Τουρκίας, η SILMO στην Κωνσταντινούπολη ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την σημαντική της θέση ως ελκυστική επαγγελματική πλατφόρμα στον κλάδο των οπτικών. Η έκθεση διατηρεί τον καθοριστικό της ρόλο, σε περιφερειακό επίπεδο, προσελκύοντας περισσότερους επαγγελματίες κάθε χρόνο.

Ως γνήσια επιχειρηματική πλατφόρμα, η εκδήλωση αυτή προωθεί νέες συμφωνίες διανομής με εμπορικά σήματα που έχουν λάβει άδεια, καθώς και νέες συνεργασίες, ενισχύοντας και ενθαρρύνοντας την τοπική παραγωγή.

Είτε προέρχονται από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, την Τουρκία, την Ινδία, την Ευρώπη, τα Βαλκάνια ή πολλές άλλες περιοχές και χώρες, οι επισκέπτες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την SILMO Istanbul International.

Σχετικά με την SILMO Istanbul
Η Διεθνής Έκθεση Οπτικών στην Κωνσταντινούπολης είναι μια επαγγελματική εμπορική έκθεση που ειδικεύεται στη βιομηχανία οπτικών-γυαλιών. Ένα αναγνωρισμένο γεγονός της οικογένειας SILMO, η επόμενη SILMO Istanbul θα διεξαχθεί από 19 έως 22 Νοεμβρίου 2020 στις αίθουσες 9, 10 και 11 του εκθεσιακού κέντρου Yeşilköy της Κωνσταντινούπολης.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Άμεση πρόσληψη εξωτερικού πωλητή

Next Post

Φωτογραφίες από την CircumEye#2