Eπιστροφή στη νέα κανονικότητα!

Η πανδημία του COVID-19 προκάλεσε την παύση όλης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και άλλαξε σε πολλές περιπτώσεις το επιχειρείν.
H σκέψη μου είναι πραγματικά με όλους όσους επηρεάζονται από αυτήν.

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Καθώς η κοινωνία και η οικονομία υποφέρουν από τις συνέπειες της πανδημίας, οι εκθέσεις και συγκεκριμένα για τον κλάδο των οπτικών η CircumEye#3 έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην διαδικασία ανάκαμψης. Συνδέει τους επαγγελματίες και τη Βιομηχανία. Είναι ο ταχύτερος από όλους τους δρόμους και μπορεί να οδηγήσει στην οικονομική ανάκαμψη που χρειάζεται ο κλάδος. Η έκθεση CircumEye#3 δεν αποτελεί μια γενική «μαζική συγκέντρωση» αλλά οργανωμένη κλαδική πλατφόρμα επικοινωνίας.
Μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας ώστε να υπάρξει το κατάλληλο περιβάλλον για την πραγματοποίηση επαγγελματικών συναντήσεων.
Οι επαγγελματικές ενώσεις, A.I.P.C. (Διεθνής Ένωση Συνεδριακών Κέντρων), I.C.C.A (Διεθής Ένωση Συνεδριών και Διασκέψεων) και U.F.I. (Παγκόσμια Ένωση της Εκθεσιακής Βιομηχανίας), παρέχουν σήμερα σε όλους τους διοργανωτές έναν πλήρη οδηγό διοργάνωσης εκθέσεων με ασφάλεια. Συνεργαστήκαμε στενά με συναδέλφους από όλο τον κόσμο για να ικανοποιήσουμε την επείγουσα ανάγκη για επανέναρξη λειτουργίας των εκθέσεων.
Υπάρχει πλέον μια ολοκληρωμένη προσέγγιση έτοιμη να χρησιμοποιηθεί από τις εταιρίες διοργάνωσης εκθέσεων. Υπήρξε σημαντική η συμβολή όλων όσων συμμετείχαν: Aloysius Arlando Πρόεδρος AIPC | James Rees Πρόεδρος ICCA | Mary Larkin Πρόεδρος UFI
Η παγκόσμια πανδημία του COVID-19 είχε ένα βαθύ και άνευ προηγουμένου αντίκτυπο στον κλάδο των εκθέσεων αλλά και στο εμπόριο και την κοινωνία γενικότερα. Σχεδόν όλα τα συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα και υπηρεσίες παγκοσμίως αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη λειτουργία τους καθώς το αρχικό κύμα κρουσμάτων επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο. Στις αρχές Μαρτίου 2020, η AIPC και η UFI δημοσίευσαν έναν οδηγό καλής πρακτικής για να βοηθήσουν τα μέλη τους να διαχειριστούν την κρίση που εκτυλισσόταν, και τον Απρίλιο του 2020, δημοσίευσαν και περαιτέρω καθοδήγηση σχετικά με την αλλαγή σκοπού ενός συνεδριακού ή εκθεσιακού κέντρου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως μία προσωρινή εγκατάσταση έκτακτης ανάγκης. Είναι ένας ρόλος που ανέλαβαν πολλά κέντρα προκειμένου να υπηρετήσουν την κοινότητά τους σε μια εποχή ανάγκης, ακόμη και αν δεν είχαν ποτέ σχεδιαστεί για να λειτουργήσουν ως νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης, εγκαταστάσεις στέγασης ή βοηθητικοί χώροι διενέργειας υγειονομικών τεστ.

Με ιδιαίτερη λοιπόν προσοχή και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η CircumEye#3 επιστρέφει για μια ακόμη φορά το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – “Κτήριο 56” (Πολυκράτους 16, Είσοδος Γ’ Ελληνικού Κόσμου).

Σε έρευνα που πραγματοποιήσαμε μεταξύ των επισκεπτών των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, σχετικά με το τι εκθέματα θα ήθελαν να δουν στην CircumEye#3, ήταν άκρως ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι οπτικοί επιθυμούν να συμπεριλάβει η CircumEye#3 μηχανήματα, εξοπλισμό και αξεσουάρ (67%), ενώ το 50% θα ήθελε να δει φακούς επαφής και ένα σημαντικό ποσοστό 47% ενδιαφέρεται και για οφθαλμικούς φακούς.

Τι είναι η CircumEye;

  • Είναι ένα φρέσκο, σύγχρονο event που επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι Οπτικοί ολόκληρη την επιχειρηματική τους προσέγγιση.
  • Θα παρουσιάσει Brands με μοναδικό και ιδιαίτερο “DNA”. Θα παρουσιάσει Brands που προσφέρουν μια αγοραστική εμπειρία!
  • Για πρώτη φορά θα παρουσιάσει oφθαλμικούς φακούς, φακούς επαφής, υγρά και μηχανήματα σε ιδιαίτερες ενότητες.
  • Προσφέρει στα Brands, την ιδιαίτερη και μοναδική αναγνωρισιμότητα που στην πραγματικότητα επιζητούν ενδυναμώνοντας τη μοναδικότητά τους.

Ποιός είναι ο στόχος της;

  • Τα Οπτικά καταστήματα, οι Οπτικοί, να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία με τα Brands, να ανακαλύψουν νέες μεθόδους προώθησης, αλλά και να επιλέξουν προϊόντα που ταιριάζουν στο κατάστημά τους.
  • Να γίνει πόλος έλξης αλλά και meeting point όλων των Οπτικών και υπεύθυνων αγορών. Προτείνει και πρωτοτυπεί με μοναδικότητα, ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνήσουν δημιουργικά.
  • Όλες οι διοργανώσεις της Welldone «απολαμβάνουν» τη συμμετοχή της πλειονότητας των επαγγελματιών του εκάστοτε κλάδου. Έτσι και στο CircumEye φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε καταξιωμένα και νέα brands που προτείνουν νέες τάσεις και απόψεις.
Share with your friends
Tags: