Κάποιοι πολυεστιακοί φακοί είναι πιο προηγμένοι…

Η τεχνολογία επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο έχει αλλάξει. Οι ώρες που καταναλώνουμε μπροστά σε ψηφιακές οθόνες ή σε παραπλήσιες δραστηριότητες έχει αυξηθεί αισθητά. Ενώ απολαμβάνουμε την ταχύτητα και την ευκολία που μας παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία, η μετάβαση στις κοντινές αποστάσεις εστίασης καταπονούν τα μάτια μας: εναλλαγή από laptop σε κινητό, από tablet σε laptop, στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, κ.ο.κ.

Γράφει ο Όθων Τζουράς, Hoya Lens Expert

Γνωρίζατε ότι οι περισσότεροι από εμάς περνούν 8 με 10 ώρες την ημέρα μπροστά από μια ψηφιακή οθόνη;1 Το αποτέλεσμα είναι ερεθισμένα μάτια, θολή όραση, πονοκέφαλοι και μεταξύ άλλων αυχενικό σύνδρομο.

Και ακόμη δεν έχουμε καν αναφερθεί στον πραγματικό κόσμο πέρα από τον ψηφιακό. Μακριά από τις οθόνες…

Φυσικά και ο κόσμος μας δεν τελειώνει στο σημείο που τεντώνουμε τα χέρια μας.

Γνωρίζατε ότι 9 στους 10 χρήστες πολυεστιακών θέλουν μια εύκολη λύση όσον αφορά τα πολυεστιακά τους γυαλιά;2

1. Εύκολη μετάβαση από μακρινά σε κοντινά οπτικά πεδία
2. Ευκολία προσαρμογής
3. Εύκολη εστίαση σε κοντινά και μακρινά αντικείμενα

Στη ΗΟΥΑ ακούμε τους πελάτες μας και στόχος μας είναι να μεταφράσουμε τις επιθυμίες τους σε πραγματικούς οφθαλμικούς φακούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Γι’ αυτό εξελίξαμε τον Hoyalux ID MySelf. Πρόσφατη έρευνα3 του τμήματος R&D αποδεικνύει ότι o πολυεστιακός φακός Hoyalux ID MySelf προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην οπτική ποιότητα και σε καίρια σημεία που ενδιαφέρουν/απασχολούν τους χρήστες.

Βαθμός ικανοποίησης:

Πάνω από το διπλάσιο ποσοστό των συμμετεχόντων προτιμά τον Hoyalux ID MySelf.3
Σας συστήνουμε να προτείνετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ΗΟΥΑ στους πελάτες σας!

Άραγε τι πιστεύουν οι χρήστες;

Σύμφωνα με την πρόσφατη παγκόσμια έρευνα2, οι προσωποποιημένοι πολυεστιακοί φακοί είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας εσόδων για την επιχείρησή σας. Επίσης, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών γνωρίζει για τους προσωποποιημένους πολυεστιακούς φακούς.

Συγκεκριμένα:
Μόνο το 7% των χρηστών έχει ακουστά τους προσωποποιημένους πολυεστιακούς φακούς.2
• Το 90% εξ’ αυτών έδειξε ενδιαφέρον για τα πλεονεκτήματα των προσωποποιημένων πολυεστιακών φακών.
• Τέλος, το 66% των διοπτροφόρων θέλουν να επενδύσουν έως και 22% περισσότερα χρήματα για προσωποποιημένους πολυεστιακούς φακούς.

Τέλεια εστιασμένη όραση σε όλες τις αποστάσεις
Αξεπέραστη διόφθαλμη απόδοση

Ο Hoyalux ID MySelf απογειώνει τη διόφθαλμη απόδοση σε ανώτερο επίπεδο χάρη στην Binocular Harmonization Technology και την καινοτόμο τεχνολογία 3D Binocular Vision.
Το 73% των χρηστών έχει διαφορετική συνταγή μεταξύ δεξιού και αριστερού οφθαλμού. Όμως, ο Hoyalux ID MySelf λαμβάνει υπόψη αυτή τη διαφορά και την εξισορροπεί, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Binocular Harmonization Technology.
Έτσι, ο διοπτροφόρος απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία φυσικής όρασης.
Με την προσθήκη της καινοτόμου τεχνολογίας 3D Binocular Vision, ο Hoyalux ID MySelf μπορεί να ελέγξει τις ανεπιθύμητες πρισματικές εκτροπές στην περιφέρεια του φακού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι διοπτροφόροι που χρησιμοποιούν πολυεστιακούς φακούς να επωφελούνται από τη σημαντική μείωση των παραμορφώσεων και της αίσθησης αστάθειας σε όλη την επιφάνεια του φακού.

Εξαιρετικά διαυγής όραση.
Ενισχυμένη εστίαση, η οποία μειώνει δραστικά τις κινήσεις των ματιών και του κεφαλιού.
Σταθερή όραση με λιγότερες παραμορφώσεις, χωρίς αίσθηση αστάθειας, καθώς και γρήγορη προσαρμογή σε διαφορετικές ζώνες εστίασης, ειδικά κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών.

Κατασκευασμένος για να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της ζωής

Γνωρίζατε ότι 9 στους 10 χρήστες πολυεστιακών φακών πιστεύουν ότι η εύκολη προσαρμογή είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που πρέπει να έχουν οι φακοί τους; Η τεχνολογία AdaptEase βελτιώνει το εύρος της μεσαίας και κοντινής όρασης και της μετάβασης μεταξύ τους χωρίς να επηρεάζει τη μακρινή όραση.
Χάρη στα βελτιωμένα πεδία, ο Hoyalux ID MySelf προσφέρει εξαιρετικά διαυγή όραση εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία στον διοπτροφόρο τόσο κατά τη χρήση των ψηφιακών συσκευών όσο και κατά τη διάρκεια των εξωτερικών του δραστηριοτήτων.

• Σημαντικά βελτιωμένο πεδίο όρασης στις μεσαίες και κοντινές ζώνες όρασης χωρίς περιορισμό της μακρινής.
• Βελτιωμένο πεδίο στη μεσαία ζώνη για άνετη χρήση ψηφιακών συσκευών.
Εύκολη και γρήγορη προσαρμογή.
Ξεκούραστη όραση στις κοντινές δραστηριότητες.

MySelf: Ο ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ!

Ολοκληρώστε την γκάμα των πολυεστιακών σας με τον Hoyalux ID MySelf

Sharbel Abi Ephrem, Optometrist EAOO
Head of Education Services, Customer Experience Manager
EMEA Partner Business, HOYA VISION CARE

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, οι πρεσβύωπες περνούν πολύ περισσότερο χρόνο μπροστά από τις ψηφιακές συσκευές. Ο παρατεταμένος αυτός χρόνος, μπροστά στις οθόνες, προκαλεί ψηφιακή καταπόνηση των ματιών.

Επιπρόσθετα, η εναλλαγή μεταξύ των συσκευών και οι διαφορετικές αποστάσεις στις κοντινές δραστηριότητες επιδεινώνουν την όραση, καθώς τα μάτια του χρήστη δεν ξεκουράζονται.

Αυτό σημαίνει ότι οι σύγχρονοι πρεσβύωπες χρειάζονται βελτιστοποιημένο σχεδιασμό στα γυαλιά τους ώστε να ενισχυθεί η οπτική τους άνεση. Με αυτόν τον τρόπο, βλέπουν άνετα στα μεσαία και στα κοντινά πεδία χωρίς να περιορίζεται η όρασή τους στις άλλες αποστάσεις. Χάρη στις πατενταρισμένες τεχνολογίες της ΗΟΥΑ (iD Double Surface Design, Binocular Harmonization Technology), και τα συμβουλευτικά εργαλεία (VisuReal Master, iDentifier), η Hoya ανάπτυξε τον Hoyalux ΙD MySelf προσθέτοντας ακόμα δύο νέες καινοτόμες τεχνολογίες (AdaptEase και 3D Binocular Vision) οι οποίες μπορούν:

1. Να ελέγξουν τις ανεπιθύμητες πρισματικές εκτροπές στην περιφέρεια του φακού.
2. Να παρέχουν μειωμένη παραμόρφωση και αίσθηση αστάθειας.
3. Να δώσουν την κατάλληλη υποστήριξη στην όραση κατά τη χρήση των ψηφιακών μέσων χωρίς περιορισμούς για κάθε κατεύθυνση του βλέμματος.

Συμβουλευτείτε τον σύμβουλο πωλήσεών σας, ο οποίος θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε!

Για πρώτη φορά, οι χρήστες πολυεστιακών θα «δουν» τον Hoyalux ID MySelf ως τον καλύτερο πολυεστιακό φακό που έχουν φορέσει!
Οι πελάτες σας βασίζονται σε εσάς και στην ομάδα σας

Πρόσφατη ανεξάρτητη έρευνα2 έδειξε ότι το 93% των χρηστών πολυεστιακών φακών βασίζονται αποκλειστικά στους οπτικούς/οπτομέτρες τους για τον φακό που θα προτιμήσουν.

Προτείνετε τον Hoyalux ID MySelf, τον κορυφαίο πολυεστιακό φακό, στους πελάτες σας.

1. Freeform υπολογισμός και κατεργασία επιφανειών
• Ελαχιστοποιεί τις παραμορφώσεις.
• Μειώνει τις κινήσεις των ματιών.

2. Binocular Harmonization Technology
• Βελτιωμένο βάθος πεδίου.
• Ενισχυμένη οπτική οξύτητα, ειδικά σε περιπτώσεις διαφορετικής συνταγής μεταξύ δεξιού και αριστερού οφθαλμού.

3. 3D Binocular Vision
• Δραστική μείωση των περιφερικών παραμορφώσεων.
• Ενισχυμένη εστίαση σε δυναμικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα σε ταυτόχρονη χρήση ψηφιακών συσκευών.

4. AdaptΕase Technology
• Εξαιρετικά ευρύ πεδίο όρασης σε όλες τις αποστάσεις.
• Ενισχυμένο πεδίο όρασης στη μεσαία ζώνη για άνετη χρήση ψηφιακών συσκευών.
• Άμεση προσαρμογή στους φακούς.

5. Hoya iDentifier
• Η μοναδική συμβουλευτική πλατφόρμα της Hoya που εξασφαλίζει ότι οι φακοί είναι 100% προσωποποιημένοι στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Δυνατοί συνεργάτες.
Μεγαλύτερα κέρδη.

Η εταιρία ΗΟΥΑ δίνει μεγάλη έμφαση σε μια αξιόλογη συνεργασία. Η κύρια αποστολή της Unilens είναι να σας στηρίξει ώστε να εξελιχθεί το brand σας.
Ενδιαφερόμαστε και επιδιώκουμε τις μακροχρόνιες συνεργασίες. Γι’ αυτό σας υποστηρίζουμε προκειμένου να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας μέσω της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών σας προς τους πελάτες σας. Οι συντονισμένες αυτές ενέργειες θα αυξήσουν το πελατολόγιό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.hoyavision.com ή επικοινωνήστε με τον πωλητή σας.

1. Ανεξάρτητη έρευνα μεταξύ καταναλωτών. Αρχείο της Hoya Vision Care 2017. 2. Ανεξάρτητη έρευνα μεταξύ οπτικών/οπτομετρών (Eye Care Professionals) και καταναλωτών. Αρχείο της Hoya Vision Care 2019. 3. Εσωτερική έρευνα του τμήματος R&D: Σύγκριση απόδοσης μεταξύ Hoyalux ID MyStyle V+ και Hoyalux ID MySelf. Αρχείο της Hoya Vision Care 2019.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Οφθαλμικoί φακοί

Next Post

CircumEye#3