Παυλίνα Ψάρρου

Χειροποίητα Αξεσουάρ

“Κάθε αξεσουάρ από το χέρι της Παυλίνας περιέχει το δικό της μοναδικό συναίσθημα και την έντονη καλλιτεχνική της ευαισθησία, ενώ χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο ρυθμό και κίνηση”.

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Στην Αθήνα το 2009, η κα Παυλίνα Ψάρρου οργανώνει ένα διαφορετικό εργαστήρι, η δημιουργία του οποίου ξεκίνησε και στηρίχτηκε στην ιδέα του χειροποίητου αξεσουάρ για σκελετούς γυαλιών, που, όπως μας λέει η ίδια, “μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχε στα καταστήματα οπτικών σε πολύ μικρή ποικιλία και κυρίως εισαγόμενο.
Γρήγορα οι οπιτκοί αγκάλιασαν τις δημιουργίες μας, με αποτέλεσμα την εδραίωση και την πρόοδο του εργαστηρίου μας. Δημιουργούμε αξεσουάρ με πάθος, σε πολλές και διαφορετικές γραμμές με απόλυτη κομψότητα, και συνεχίζει: “Η ανταπόκριση και η αγάπη των οπτικών στις δημιουργίες μας, μάς δίνει το έναυσμα με μεγαλύτερο ζήλο και μεράκι να δημιουργούμε συνεχώς πρωτότυπα σχέδια, πρωτοποριακές ιδέες σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της μόδας στους σκελετούς οράσεως και ηλίου αλλά και το ρεύμα της εποχής. Παρουσιάζουμε τα σχέδια μας σε τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να ανανεωνόμαστε συνεχώς.”

Ιδιαίτερα σχέδια και χειροποίητα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας

Κάθε σχέδιο από τα αξεσουάρ γυαλιών της Παυλίνας έχει μία ιστορία να πει και ο καλύτερος τρόπος να την αφηγηθεί είναι μέσα από έναν κομψό και φινετσάτο σκελετό οράσεως ή ηλίου, ο οποίος αναδεικνύει την προσωπικότητά και την αισθητική κάθε ανθρώπου.
Το σίγουρο είναι ότι κάθε μία τέτοια ιστορία θα είναι «ντυμένη» με στυλ, ρυθμό και χάρη. Μία τέτοια ιστορία θα είναι αυθεντική και ειπωμένη με περίσσιο συναίσθημα, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που και η Παυλίνα Ψάρρου δημιουργεί τα μοναδικά αξεσουάρ της. Σε όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιεί πρώτη ύλη αρίστης ποιότητας την οποία διαμορφώνει, ανακατασκευάζει και τροποποιεί ανάλογα με το σχέδιο που θέλει να προσδώσει στα αξεσουάρ της, πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

“Όλα τα σχέδια και τα τελικά αξεσουάρ παίρνουν μορφή αποκλειστικά από ελληνικά χέρια” μας λέει, και συνεχίζει, “πάντα με αγάπη για την δημιουργία και την καλλιτεχνία έτσι ώστε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα να είναι το δυνατόν τελειότερο”.

Μοναδικά αξεσουάρ που θα αγαπήσουν οι πελάτες σας

“Τα σχέδια μας είναι μοναδικά και ξεχωριστά καθώς είναι δημιουργίες που ταιριάζουν σε όλα τα είδη γυαλιών, ανάλογα με το γούστο και την προσωπικότητα του κάθε πελάτη. Το μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε πετύχει είναι πως τα αξεσουάρ μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες καθώς το κοινό μας είναι γυναίκες, άντρες αλλά και παιδιά, με πολλά και χαρούμενα ξεχωριστά σχέδια για την ηλικία τους, που μπορούν να διακοσμήσουν τα γυαλιά ανεξαρτήτως αν είναι γυαλιά ηλίου, ή οράσεως.”

Το αγοραστικό κοινό αγάπησε και καθιέρωσε τις αλυσίδες ως ιδιαίτερο αξεσουάρ, όχι μόνο για την διακόσμηση των γυαλιών τους, αλλά και για την χρηστικότητα του ίδιου του αντικειμένου.

Αποκλειστική συνεργασία

Η πολυετής εμπειρία της, σε συνάρτηση με την μοναδική συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τους οπτικούς, καθώς και ο μεγάλος αριθμός των συνεργαζόμενων καταστημάτων, καθιστά την κα Ψάρρου, υπεύθυνη για την άψογη συνεργασία και συνέπεια απέναντι σε κάθε συνεργάτη οπτικό, ξεχωριστά. Αρχή της ίδιας είναι να προμηθεύει αποκλειστικά και μόνο καταστήματα οπτικών απαρέγκλιτα και χωρίς καμμία εξαίρεση, γεγονός που από μόνο του σημαίνει την αποκλειστική και μοναδική συνεργασία της με τα καταστήματα οπτικών.

fb σελίδα: Παυλίνα Ψάρρου
instagram: pavlinapsarrou
[email protected]
210 99.54.705 – 6944 169.175

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Χρήστος Ξένος

Next Post

SAINT LAURENT Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020