JISCO – Mediterranean Style

Από τον σχεδιασμό έως τις μικρότερες και πολύτιμες λεπτομέρειες, σε κάθε έναν από τους σκελετούς οράσεως JISCO μπορείτε να δείτε την αληθινή αντανάκλαση της εμμονής μας με το φως, να νιώσετε την άνεση και την προσαρμοστικότητά τους στο πρόσωπό σας. Aυτή η εμμονή μαζί με το πάθος που νιώθουμε γι’ αυτό που κάνουμε είναι η ουσία που μας συνοδεύει σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας κάθε μοντέλου. Στη JISCO πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε και να κατασκευάζουμε με τρόπο που να είναι ο καλύτερος για την κοινότητά μας, ο καλύτερος για τον πλανήτη.
Στόχος μας είναι οι διαδικασίες, τα υλικά και τα προϊόντα μας να είναι όλο και πιο βιώσιμα… Βήμα βήμα προσθέτουμε νέα στυλ στη συλλογή μας που παράγεται με πρώτες ύλες από ανανεώσιμες πηγές. Το νέο υλικό που χρησιμοποιούμε είναι 100% φυσικό, προέρχεται 100% από κυτταρίνη, την πιο διαδεδομένη οργανική ένωση στη φύση, η οποία το καθιστά βιολογικό και 100% βιοδιασπώμενο. Εμπνεόμαστε από τα τοπία και τη φωτεινότητα της Μεσογείου και δημιουργούμε συνδυασμούς μοναδικών χρωμάτων, από αποκλειστικά σχέδια, που ενισχύουν την ταυτότητα και την προσωπικότητα εκείνου που τα φοράει.

FUN
ΜΙLA
ALGUER
ARENA
EOLO
ADRIANO
FANGAR
ΤΙΤΑΝΙΟ

Η εισαγωγή σχεδίων από Τιτάνιο, του εξελιγμένου αυτού υλικού στη συλλογή μας (βιοδιασπώμενο), παρουσιάζει μοναδικά μοντέλα, μια γέφυρα μεταξύ των κόσμων της κυτταρίνης και του μετάλλου.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Ovvo Optics

Next Post

Belutti – A new player in the game