Δελτίο Τύπου: Χαρ. Παπαβασιλείου ΑΒΕΕ

Αθήνα 09/07/2020

Αγαπητοί συνεργάτες, συνάδελφοι, φίλοι

Όλοι εμείς που συνιστούμε την ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Χ. Παπαβασιλείου ΑΒΕΕ, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να επανέλθουμε από το Μάιο κιόλας στα πλήρη καθήκοντά μας, που δεν είναι άλλα από την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη προμήθεια της ελληνικής οπτικής οικογένειας με επώνυμα ποιοτικά προϊόντα. Επικυρώνοντας την εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει μεταξύ μας μέσα στις δεκαετίες, αποδεχτήκατε και εκτελέσατε με ελάχιστες μηδαμινές εξαιρέσεις τις συμφωνίες και παραγγελίες της αρχής του χρόνου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουμε εις ολόκληρον όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας στη βάση της πλήρους επαναφοράς στους όρους εργασίας προ καραντίνας.

Σίγουρα δεν είναι μία χρονιά κερδοφορίας για εμάς, είναι όμως μία χρονιά απόδειξης της αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης που βρίσκονται στον πυρήνα της λειτουργίας μας ως οικογενειακής επιχείρησης, αλλά και της σχέσης που χτίσαμε μαζί σας μέσα στις δεκαετίες.

Με κατανόηση, συναίνεση, βοήθεια προς την αγορά, μεταλαμπάδευση του αξιόχρεου της εταιρείας μας στους συνεργάτες μας, θα πορευτούμε στο επόμενο διάστημα, αιτούμενοι της προτιμήσεώς σας και στην περίοδο του οράσεως, προσδοκώντας να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο και την προσφορά μας στον οπτικό κλάδο, με επώνυμα και ασφαλή προϊόντα όρασης και ηλίου.

Πάντοτε δίπλα σας

Εκ μέρους όλης της μεγάλης οικογένειας της εταιρείας Παπαβασιλείου

Χαράλαμπος Παπαβασιλείου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Marketing Department
Τηλ. 210-9522742
Email: [email protected]

Share with your friends
Tags:
Previous Post

HOYA TRAINING CHAINS!

Next Post

Νέα Συνεργασία με την Xavier Garcia