Η DaTE πραγματοποιήθηκε και απέδειξε ότι η φυσική συνεργασία είναι και πάλι πιθανή!

Η 8η DaTE, η έκθεση για τους ανεξάρτητους σχεδιαστές, ολοκληρώθηκε στη Φλωρεντία. Περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες και επιλεγμένοι αγοραστές επισκέφθηκαν την έκθεση, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών και επιβεβαιώνοντας τη σημασία των φυσικών εκθέσεων.

“Μπορώ να πω με έμφαση ότι είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αυτής της DaTE” δήλωσε ο Πρόεδρος, κ. Giovanni Vitaloni και συνέχισε: “Σε μια περίπλοκη χρονιά σαν αυτή, πιστεύουμε ότι έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, όχι μόνο για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας, αλλά και για μια πραγματική ανάπτυξη της αισιοδοξίας και της εμπιστοσύνης. Είχαμε το θάρρος να οργανώσουμε μια έκθεση, την πρώτη για τον κλάδο των οπτικών, και οι προσπάθειές μας ανταμείφτηκαν με τη θετικότητα και την αποφασιστικότητα τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών”.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η DaTE αποτέλεσε μοναδική φυσική πλατφόρμα παρουσίασης νέων συλλογών, καινοτομιών και ιδιαίτερων σχεδίων.
“Η DaTE είναι ένας καταπληκτικός χώρος στο οποίο συμμετέχουν πολλοί διαφορετικοί σχεδιαστές με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν, να πειραματιστούν, να καινοτομήσουν και να εκπλήξουν” τονίζει ο κ. Dante Caretti, συνιδρυτής της DaTE μαζί με την κα Cristina Frasca, η οποία μας αποκάλυψε ένα πραγματικό γεγονός: “Στη DaTE δεν υπάρχει καμμία τάση. Κάθε σχεδιαστής είναι και πρωταγωνιστής, δημιουργεί τη δική του εμφάνιση με βάση την προσωπικότητα του και τις ιδέες του. Στη DaTE, ο καθένας είναι ελεύθερος να τολμήσει και να έρθει σε επαφή με ανεξάρτητους κατασκευαστές γυαλιών που υπερηφανεύονται για την σχεδιασή τους και τη δέσμευσή τους στη δημιουργικότητα”.

Χάρη στην υποστήριξη του Ιταλικού Οργανισμού Εμπορίου και Επενδύσεων φιλοξενήθηκαν στη Φλωρεντία πολλοί Ευρωπαίοι αγοραστές αλλά και Ιταλοί επαγγελματίες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πόσο ελκυστικά είναι τα ανεξάρτητα σχέδια και τα πρωτότυπα μοντέλα γυαλιών. “Η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο εξακολουθεί να είναι απαραίτητη και όσοι ήθελαν ήταν εδώ πραγματικά”, κατέληξε ο κ. Vitaloni. “Η ποιότητα στην οργάνωση και τα εκθέματα επιτεύχθηκε αλλά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη μεγαλύτερη δυνατή επισκεψιμότητα, με δεδομένη την παγκόσμια υγειονομική κρίση”.

Το επόμενο ραντεβού με την DaTe είναι στη Φλωρεντία, το φθινόπωρο του 2021.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Keep an Eye on Kid’s Vision

Next Post

SAINT LAURENT