Dutz Eyewear Collection

Στη Dutz βλέπουμε τη μόδα ως τρόπο αυτο-έκφρασης και ελπίδας. Ας συμφωνήσουμε, με την πολύχρωμη μόδα των γυαλιών μας μπορείτε να δείξετε ποιος είστε σε έναν κόσμο γεμάτο αλλαγές!

AMBERGLOW

Φέτος, τα χρώματα της μόδας για τη χειμερινή περίοδο 2020-2021 δείχνουν την προτίμηση στις καθαρές και ζωντανές αποχρώσεις. Τα φωτεινά χρώματα ταρακουνούν σημαντικά τα πράγματα στη σκοτεινή χειμερινή περίοδο. Πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποίησαν το χρώμα πορτοκαλί για τις συλλογές τους FW20-21, όπως το Pantone Amberglow, καθώς τα ακτινοβόλοι, κεφάτοι φθινοπωρινοί πορτοκαλί τόνοι προάγουν την εμπιστοσύνη και τη δημιουργική αυτο-έκφραση. Με αυτά τα εντυπωσιακά πορτοκαλί χρώματα, σίγουρα είστε So Dutz!

BACK TO BLACK

H περασμένη σεζόν ήταν εντελώς λευκή, με ορισμένους βασικούς σχεδιαστές να επιλέξουν να δείξουν λευκό από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, ωστόσο το φθινόπωρο επανέρχεται στο μαύρο. Πολλά shows άνοιξαν με ισχυρές μαύρες σιλουέτες, και είδαμε πολύ μαύρο χρώμα στις συλλογές. Το μαύρο είναι το νέο μαύρο – και ήρθε η ώρα να το φορέσουμε από επάνω μέχρι κάτω. Στη Dutz επιστρέφουμε σε άσπρο-μαύρο αυτή τη σεζόν, μας αρέσει πολύ η έντονη αντίθεση. Τα μοντέλα DZ789-95 και DZ2244-95 δείχνουν ότι αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο εμβληματικός όσο διαχρονικός!

JEWELTONES

Όπως κάθε χρόνο το φθινόπωρο και το χειμώνα, ξαφνικά βλέπουμε να επανεμφανίζονται οι τόνοι κοσμημάτων. Πολυτελείς χρωματικοί τόνοι όπως ζεστό μωβ, πράσινο του αμέθυστου, κίτρινο ώχρας, ζεστό τυρκουάζ, … Το μωβ, σε όλες του τις αποχρώσεις, εμφανίστηκε στα catwalks ως ένα ‘must-have’ χρώμα για την επόμενη σεζόν. Στην αναζήτηση εντυπωσιακών χρωματικών αντιθέσεων, οι σχεδιαστές του Dutz συνέδεσαν αυτό το χρώμα με το κίτρινο της ώχρας για μια υπέροχη εμφάνιση, σίγουρα κομψή!

SAMBA

Αν και η παρουσία του μαύρου είναι αδιαμφισβήτητη, η αισθησιακή κόκκινη απόχρωση της Samba ήταν επίσης συχνά εμφανής στις συλλογές των σχεδιαστών. Ένα πικάντικο κόκκινο χρώμα, ανάμεσα σε έντονο κόκκινο και ένα κάπως πιο σκούρο κόκκινο τόνο. Αυτή η απόχρωση αποδεικνύεται ότι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και εμείς στη Dutz την αγκαλιάσαμε επίσης για την επερχόμενη σεζόν. Με το μοντέλο DZ2244-65 το στυλ είναι εγγυημένο!

PATCHWORK

Μεταφορά για τους ταραγμένους καιρούς που διανύουμε: ένα συνονθύλευμα επιρροών και προκλήσεων! Οι σχεδιαστές της Dutz έχουν μεταφράσει αυτήν την τάση σε σκελετούς οράσεως από όμορφο Mazzucchelli acetate, όπου κομμάτια σε διαφορετικά χρώματα και μοτίβα συνδυάζονται σε ένα ιδιαίτερο patchwork design.

CHECK MATE!

Ναί ή όχι στο Brexit – η τάση ταρτάν είναι μια τάση που θα κυκλοφορήσει ευρέως αυτό το χειμώνα: πολλά τουίντ, καρώ και pied-de-poule. Οι σχεδιαστές της Dutz πειραματίζονται με τη γεωμετρία, χρωματικούς αποκλεισμούς και δημιουργούν το μοντέλο DZ2234-65 που δείχνει πώς αυτή η τάση μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για τους άνδρες, με ένα πολύ ‘cool’ και σοφιστικέ αποτέλεσμα

WOOD IS IN OUR ROOTS

Μια τάση που δεν έχει περάσει απαρατήρητη είναι η χρήση φυσικών υλικών. Οι σχεδιαστές της Dutz ακολουθώντας αυτήν την τάση, έχουν δώσει στη νέα συλλογή μια φυσική εμφάνιση με εντυπωσιακά εφέ ξύλου. Ο συνδυασμός τρισδιάστατων τυπωμένων μοτίβων ξύλου και μετάλλου σε ιδιαίτερα χρώματα εγγυάται μια ‘cool’, αρρενωπή, σπορ εμφάνιση. Μια εντυπωσιακή προσθήκη σε αυτήν τη σειρά είναι ο τρισδιάστατος συνδυασμός εκτύπωσης άνθρακα. Μοντέρνος και κομψός και λίγο διαφορετικός από τα υπόλοιπα!

GREEN SHEEN

Το GREEN SHEEN είναι μια έντονη όξινη κίτρινη-πράσινη απόχρωση που πάντα θα ξεχωρίζει και αποπνέει μια φυσική φρεσκάδα, αν και δεν σχετίζεται άμεσα με τη χειμερινή περίοδο. Αυτό το μοντέρνο neon χρώμα είναι σίγουρο ότι θα φωτίσει αυτό το φθινόπωρο! Εμείς στη Dutz πιστεύουμε ότι η αισιοδοξία και η χαρά που ακτινοβολεί αυτό το χρώμα θα μας βοηθήσουν τον χειμώνα! Το φωτεινό χρώμα δίνει σε κάθε σκελετό μια τολμηρή, So Dutz πινελιά!

Το brand Dutz διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas – Αθανάσιος Κωτσόβουλος

Για περισσότερες πληροφορίες τύπου και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης παρακαλώ επικοινωνήστε:
Opticomm Hellas /Ελπίδα Κουσίδου / 210 8654150 / [email protected]

Share with your friends