Ανακαλύψτε τον γαλαξία της SILMO

Πριν από ενάμισι χρόνο, η πανδημία COVID-19 επηρέασε ξαφνικά και βαθιά, την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή. Όμως παρά την αναταραχή αυτή, η οποία κατέστρεψε μια σειρά από συνήθειες και βεβαιότητες που είχαμε, η Silmo παρέμεινε παρούσα για ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα των Οπτικών, προσαρμόζοντας, σχεδόν αυτόματα, όλα τα “εργαλεία” και τις υπηρεσίες της, που αναπτύχθηκαν εδώ και πολλά χρόνια, στη νέα ιδιαίτερη κατάσταση.

Και ενώ το φως στο τέλος της σήραγγας αρχίζει να φαίνεται με πολλούς τρόπους, η μοναδική SILMO επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της προς τη βιομηχανία των Οπτικών, επιβεβαιώνοντας τις αξίες της, προσκαλώντας σας να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε τον “Γαλαξία” της.

Μια ιστορική πηγή έμπνευσης και προόδου για μια ολόκληρη βιομηχανία, η SILMO επηρεάζει τον κόσμο των Οπτικών για περισσότερα από 50 χρόνια. Συμμετοχή, υπευθυνότητα, τόλμη, ευελιξία και εγγύτητα είναι οι αξίες που μεταφέρει η SILMO στους συνεργάτες της, τους οποίους καλεί να εξετάσουν, να συλλάβουν και να εξερευνήσουν το μέλλον αυτού του διαρκώς μεταβαλλόμενου κλάδου. Μια αληθινή αναφορά σε παγκόσμια κλίμακα και πρωτοπόρος στη καινοτομία και την έμπνευση, η SILMO διοργανώνει εκθέσεις και εκδηλώσεις σε πολλές και διαφορετικές μορφές, δημιουργεί περιεχόμενο υψηλής αξίας και καθοδηγεί όλους τους επαγγελματίες στην ανάπτυξη και την απόδοση της δραστηριότητάς τους. Σε περιόδους ανάπτυξης ή κρίσης, όπως αυτή που ζούμε, η SILMO βασίζεται στους σταθερούς της πυλώνες και στην ευέλικτη μορφή της: Στην οικογένεια της SILMO και στις πολυάριθμες εκφράσεις των επαγγελματικών συναντήσεων: Τοπικές και διεθνείς εκδηλώσεις, συναντήσεις και συνέργειες.

Ό,τι υπογράφει η SILMO είναι: Πρωτοποριακό, Καινοτόμο, με Εμπνευσμένο περιεχόμενο για την καλλιέργεια συλλογικών προβληματισμών για το μέλλον του κλάδου, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή τεχνολογική και δημιουργική πρόοδο στην υπηρεσία της οπτικής υγείας για όλους αλλά και για τη συνολική ανάπτυξη του κλάδου.

Η SILMO μπορεί να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Είναι ένα ζωντανό σύμπαν όπου οι τεχνολογίες, οι τάσεις και η τεχνογνωσία συναντιούνται, συγκλίνουν, συγκροτούν και δημιουργούν έργα, συνεργασίες, ιδέες και επιχειρήσεις. Με βάση τη δύναμη της εμπειρογνωμοσύνης και της εμπειρίας που έχει αποκτήσει με τα χρόνια.

Η SILMO είναι τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο συνεργάτης σας στη παγκόσμια βιομηχανία των Οπτικών.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1967

Share with your friends
Previous Post

CircumEye#3

Next Post

Karen Millen