Myoptician

Ανακάλυψε τα οφέλη του ραντεβού

Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας με τον καταναλωτή μέσω του Myoptician, την απόλυτη υπηρεσία για τα οπτικά.

Η ιδέα του Myoptician γεννήθηκε και αναπτύχθηκε σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και ανασφάλειας, πολύ σύντομα όμως εξελίχθηκε σε ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για τον οπτικό όσο και για τον καταναλωτή. Παρόλο που το Myoptician προσφέρει πολλές υπηρεσίας, το ραντεβού παραμένει ο βασικός πυρήνας του.
Κατά την διάρκεια της πανδημίας το ραντεβού έχει αποδειχθεί μία λειτουργική λύση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και για την ομαλή λειτουργία των οπτικών καταστημάτων. Παρότι πρόκειται για μία καινούρια διαδικασία, η ιστορία δείχνει ότι στην περίπτωση των οπτικών καταστημάτων, το ραντεβού προσφέρει πολλά οφέλη που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τους οπτικούς και στην μετά Covid-19 εποχή.

Ποια είναι όμως τα οφέλη του ραντεβού;

Αρχικά, το ραντεβού αναβαθμίζει την επικοινωνία του οπτικού με τον καταναλωτή. Γνωρίζοντας εξ αρχής τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη, ο οπτικός έχει τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του βάσει αυτών των αναγκών και να πετύχει την βέλτιστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.
Επιπλέον, το ραντεβού είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την σταδιακή μεγιστοποίηση των πωλήσεων του καταστήματος. Οι πελάτες που αφιερώνουν χρόνο στο να κλείσουν ραντεβού είναι εκείνοι που διαθέτουν συγκεκριμένες ανάγκες οι οποίες χρίζουν άμεσης εξυπηρέτησης και επομένως είναι πιο πρόθυμοι να προχωρήσουν σε αγορές. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το ραντεβού στον καταναλωτή ενισχύει τη δημιουργία ενός σταθερού πελατολογίου και μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. Στοιχεία που επίσης συμβάλλουν στην μεγιστοποίηση των κερδών.

Το ραντεβού ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή

Το Myoptician δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να κλείσει ραντεβού με το οπτικό κατάστημα της επιλογής του, ψηφιακά με το πάτημα ενός κουμπιού.
Ταυτόχρονα όμως δίνει τη δυνατότητα και στα οπτικά καταστήματα να εξοικειωθούν με την ψηφιακή εποχή, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίας τους και να συμβαδίσουν με την ψηφιακή κανονικότητα του σήμερα.
Τέλος, η ασφάλεια και η καλύτερη οργάνωση του χρόνου εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικά οφέλη τόσο για τα οπτικά καταστήματα όσο και για τους πελάτες. Με τον έλεγχο της επισκεψιμότητας, ο οπτικός αποφεύγει τον συνωστισμό εντός του καταστήματος και έχει χρόνο για την απολύμανση του χώρου. Επιπλέον, η ευκολότερη οργάνωση του χρόνου συμβάλλει στη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος και στον σωστό προγραμματισμό του προσωπικού.
Το Myoptician εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αναπτύσσει συνεχώς νέες υπηρεσίες με στόχο την διευκόλυνση της επικοινωνίας ανάμεσα στον οπτικό και τον καταναλωτή. Καθώς και την εξασφάλιση της ποιότητας, της ταχύτητας και της ασφάλειας, στοιχεία που αποτελούν βασικές ανάγκες της σημερινής εποχής.

Μπείτε στο Myoptician.gr και γίνετε μέλη της μεγάλης κοινότητας!

Share with your friends