ZEISS SmartLife

Η πιο καινοτόμος, ολοκληρωμένη & μοντέρνα σειρά φακών για όλες τις ηλικίες!

Οι οπτικές μας ανάγκες αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε.
Τόσο οι ανατομικές όσο και οι φυσικές αλλαγές στα μάτια μας οδηγούν σε διαφορετικές οπτικές προκλήσεις. Τώρα η ZEISS σχεδίασε μια ολοκληρωμένη σειρά φακών βασισμένη στη συμπεριφορά των καταναλωτών, προσφέροντας λύσεις για όλους τους διοπτροφόρους ανεξαρτήτως ηλικίας. Η τεχνολογία με την οποία έχει σχεδιαστεί όλη η σειρά είναι η: ZEISS SmartView.
Οι σημερινοί φακοί μονής όρασης είναι συνήθως σχεδιασμένοι για μια απόσταση μόνο και συγκεκριμένα για την μακρινή όραση. Οι φακοί ZEISS SmartLife Single Vision είναι εξατομικευμένοι για καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις, ιδιαίτερα όταν χαμηλώνει η εστίαση καθώς εστιάζουμε σε κοντινά αντικείμενα.
Είναι η επόμενη γενιά των φακών Μονής Όρασης που προσφέρει βελτιωμένη οπτική συμπεριφορά έως και 88% διευρυμένα πεδία όρασης.
Με τους SmartLife Digital φακούς, η ZEISS παρουσιάζει μια νέα κατηγορία προϊόντων φακών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες όρασης των ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κοντινή όραση για πρώτη φορά. Η συχνή χρήση ψηφιακών κινητών συσκευών είναι απαιτητική για το ανθρώπινο μάτι. Με τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση ψηφιακών οθονών, η εναλλαγή από μακρινή σε κοντινή όραση έχει αυξηθεί σημαντικά. Αυτό είναι πολύ απαιτητικό για τον ακτινωτό μυ του οφθαλμού και με μειωμένες δυνατότητες προσαρμογής – μπορεί να οδηγήσει σε θολή όραση, κουρασμένα ή ξηρά μάτια και κόπωση στον αυχένα. Η αποτελεσματικότητα των ψηφιακών φακών ZEISS έχει αποδειχθεί σε δοκιμές καταπόνησης που πραγματοποιούνται σε χρήστες smartphone και tablet.

Περισσότερο από το 90% όλων των ερωτηθέντων ήταν ικανοποιημένοι με τη μείωση των συμπτωμάτων οπτικής κόπωσης και κουρασμένων ματιών.

Οι φακοί SmartLife Digital:

  • Βοηθούν το μάτι να εστιάζει πιο εύκολα.
  • Προσφέρουν εύκολη προσαρμογή.
  • Είναι για καθημερινή χρήση – από το πρωί έως το βράδυ.

Άνετη όραση από την κοντινή έως και την μακρινή ζώνη όρασης για τον σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο ζωής.

Τόσο μοναδικοί όσο κάθε πελάτης.

Οι πολυεστιακοί φακοί ZEISS SmartLife προσαρμόζονται ανάλογα με το σχήμα του προσώπου, τον τρόπο ζωής και τις οπτικές συνήθειες του κάθε διοπτροφόρου.
Με την ευρεία γκάμα επιλογών πολυεστιακών φακών που προσφέρει η νέα σειρά SmartLife, ο κάθε καταναλωτής βρίσκει προσωποποιημένες λύσεις για τις ατομικές του ανάγκες όρασης.

Άμεση & Εύκολη Προσαρμογή.

Για τον σχεδιασμό των πολυεστιακών φακών ZEISS SmartLife, λαμβάνεται υπόψη μια μεγάλη γκάμα παραγόντων, τεχνολογιών και δεδομένων του χρήστη, εξασφαλίζοντας ταχύτερη προσαρμογή. Νέοι αλλά και ήδη διοπτροφόροι πολυεστιακών φακών απολαμβάνουν από την αρχή, υψηλής ποιότητας, φυσική όραση.

Άνετη όραση.

Οι πολυεστιακοί φακοί ZEISS παρέχουν καθαρή, χαλαρή και άνετη όραση σε όλες τις αποστάσεις.

Share with your friends
Previous Post

#UNSEEN spirit

Next Post

ZEISS AntiVirus