Let’s look at the new future!

Παρατηρητήριο συμπεριφοράς καταναλωτών

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος,
Εκδότης, [email protected]

Η εταιρία ερευνών κοινής γνώμης και εφαρμογών επικοινωνίας Prorata S.A. σε συνεργασία με τη Well Done διενήργησε μεγάλη πανελλαδική έρευνα τον Ιούνιο του 2021 στην οποία συμμετείχαν 800 άτομα άνω των 17 ετών που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα με στόχο τη διερεύνηση στάσεων και αντιλήψεων σχετικά με θέματα όρασης και αγοράς οπτικών ειδών.

RESEARCH.
What will happen in the world of eyewear?
How will the market evοlve and what new challenges will it face?

Το ΕΥΕ Magazine σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών Prorata S.A., δημιουργεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα Παρατηρητήριο Συμπεριφοράς Αγοραστών – Χρηστών Οπτικών ειδών.
Ο στόχος του Παρατηρητηρίου είναι η εκτίμηση και η συστηματική παρακολούθηση της αγοραστικής αλλά και κοινωνικής συμπεριφοράς των καταναλωτών σε διαρκή και σταθερή χρονική βάση, με συγκριτικά ιστορικά στοιχεία και παραμέτρους. Το Παρατηρητήριο θα καταγράφει τις αγοραστικές συνήθειες, τη σχέση τους με τα οπτικά καταστήματα, αλλά και τις κοινωνικές τους συνήθειες, με στόχο την καλύτερη μελέτη των στάσεων και των αντιλήψεών τους, αλλά και την ανάδειξη σχετικών τάσεων που αφορούν τις επιλογές τους και κατά συνέπεια την ανάπτυξη του κλάδου.
Η εταιρία Prorata S.A. έχοντας ως βασικό στόχο την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης του σήμερα για να συμβάλλει στη στρατηγική ανάλυση του αύριο, χρησιμοποιεί σύγχρονα αξιόπιστα εργαλεία και στελεχώνεται από ομάδα έμπειρων επιστημόνων που προτείνουν στοχευμένες λύσεις για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ενδεικτικά ευρήματα της έρευνας που θα είναι διαθέσιμη το επόμενο διάστημα:

• Μεταξύ όσων απάντησαν ότι έχουν κάποια πάθηση στα μάτια:

• Πιο γενικά με βάση το σύνολο του δείγματος και όχι μόνο εκείνους/ες που απάντησαν ότι έχουν κάποια πάθηση:

• Σχετικά με το επάγγελμα του οπτικού – οπτομέτρη

• Ενέργειες πριν την αγορά γυαλιών (ηλίου ή οράσεως)

• Σχετικά με την παιδική όραση…

Ένα κρίσιμο στρατηγικό εργαλείο

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Γουλιέλμο στο [email protected] ή στο 6977440377

Share with your friends
Previous Post

Mad in Italy

Next Post

Privé Party