SILMO – Ας ευχαριστηθούμε την πραγματική επικοινωνία

Καθώς η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την σταδιακή απελευθέρωση των μέτρων και το άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας, στην πραγματικότητα επιβεβαιώσε επισήμως ότι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εμπορικές εκθέσεις και τα συνέδρια με φυσική παρουσία.

Έτσι, από τις 30 Ιουνίου 2021, δεν υπάρχει πλέον μέγιστη χωρητικότητα για τέτοιες εκδηλώσεις, αρκεί να τηρούνται τα μέτρα υγείας που εξακολουθούν να ισχύουν. Τα οφέλη της παγκόσμιας εκστρατείας εμβολιασμού και η εκτεταμένη επιτάχυνσή τους, με τη ταυτόχρονη χαλάρωση των διεθνών ταξιδιωτικών συνθηκών και την καθιέρωση ενός ευρωπαϊκού δελτίου υγείας, δίνει πλέον τη δυνατότητα να εκφραστεί η επιθυμία των επαγγελματιών να επανενωθούν, γεγονός που επιτρέπει να επιβεβαιωθεί η πραγματοποίηση της Silmo Paris 2021.

«Μετά από δύο χρόνια χωρίς μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, η συνάντηση των επαγγελματιών της βιομηχανίας των οπτικών θα είναι πιο βέβαιη από ποτέ. Είμαι σίγουρη καθώς ολόκληρη η ομάδα της SILMO Paris εργάζεται σκληρά για να προετοιμάσει αυτή τη νέα έκδοση της έκθεσης και πραγματικά ανυπομονούμε να σας δούμε.
Ανυπομονούμε να σας καταπλήξουμε για άλλη μια φορά με το ταλέντο αυτών των ενθουσιωδών επαγγελματιών.
Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη χαρά της ανακάλυψης, την ευκαιρία για συναντήσεις και την ευχαρίστηση των συζητήσεων. Είναι σαφές ότι όλη η τεχνολογία στον κόσμο δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τη δύναμη και το συναίσθημα μιας φυσικής εκδήλωσης … » μας είπε η Amélie Morel, πρόεδρος της SILMO Paris.

Ελάτε μαζί μας στη SILMO Paris, στο Παρίσι και στο εκθεσιακό κέντρο Nord Villepinte, από 24 έως και 27 Σεπτεμβρίου 2021. Ανακαλύψτε τον γαλαξία της SILMO. Μια αληθινή αναφορά στη διεθνή αγορά, μια πρωτοπόρα, στα σύνορα της καινοτομίας και της έμπνευσης έκθεση. Η SILMO διοργανώνει εκδηλώσεις σε πολλές μορφές και δημιουργεί υψηλό περιεχόμενο ώστε να καθοδηγήσει όλους τους επαγγελματίες στην ανάπτυξη και την απόδοση της δραστηριότητάς τους.

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας, ζήστε τις δημιουργικές αλληλεπιδράσεις και τη θετική ενέργεια της έκθεσης!

Share with your friends
Previous Post

WOOW IS YOU!

Next Post

The MARJO collection