Ημερήσιοι φακοί επαφής GEMALENS ONEDAY & ADORE Hand Sanitizer ΔΩΡΟ

Οι φακοί επαφής ημερήσιας αντικατάστασης GEMALENS ONEDAY με τεχνολογία Optimum Aberration Control, προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ο περιστασιακός αλλά όχι μόνο, χρήστης φακών επαφής.
Βελτιωμένη οπτική οξύτητα, ακόμη και σε υψηλές περιπτώσεις μυωπίας και υπερμετρωπίας, υψηλή ευαισθησία αντίθεσης των χρωμάτων (contrast), ευκρίνεια όρασης ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού (νυχτερινή όραση) , φίλτρο προστασία UV και μέγιστη άνεση.
Το ADORE Hand Sanitizer είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο απολυμαντικό χεριών σε μια πρακτική καινοτόμο συσκευασία, με 7 φακελάκια μιας χρήσης, εύκολα στο άνοιγμα και στη χρήση. Μια υποαλλεργική φόρμουλα με ουδέτερο PH και με αντιβακτηριακούς παράγοντες. Περιέχει αιθέρια έλαια και λεπτό άρωμα λεμονιού, ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Κλινικά ελεγμένο για τη χρήση των φακών επαφής.
Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σήμερα, για καθαριότητα, προστασία αλλά και ευκολία, δημιουργήσαμε την ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη φακών επαφής.
ΤΩΡΑ με κάθε αγορά ημερήσιων φακών επαφής GEMALENS ONEDAY* θα παρέχεται και μια συσκευασία αντιβακτηριδιακού τζελ χεριών ADORE Hand Sanitizer, ΔΩΡΟ!

(*Αφορά ποσότητα Stock )

 

Αποκλειστική Διάθεση: STAND GEMA
www.standgema.grwww.facebook.com/standgema
www.instagram.com/standgema.contactlenses

Share with your friends
Previous Post

Hi-Vision SUN Pro

Next Post

IYOKO INYAKÉ