Το Αυστραλιανό brand Sunday Somewhere επεκτείνει την παρουσία του στην Ελληνική αγορά

Mε έμπνευση από τα 70’s η μάρκα φέρνει την cool ενέργεια της στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό επεκτείνεται η παρουσία του brand στην Ελλάδα. Η χώρα αποτελεί μία αγορά key market για το Sunday Somewhere με περισσότερους από 100 συνεργάτες πανελλαδικώς.

Το Sunday Somewhere είναι ένα brand με φιλοσοφία γύρω τους ταξιδιωτικούς προορισμούς και αναζητήσεις. Μέρος αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί και η Ελλάδα , ένας από τους αγαπημένους προορισμούς, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εμπνεύσει την επερχόμενη συλλογή με ονόματα Ελληνίδων θεών, ενώ ταξίδεψε επίσης στο νησί της Κέρκυρας για την φωτογράφηση της πρόσφατης καμπάνιας.

Σχετικά με το brand

Το SUNDAY SOMEWHERE γεννιέται στην ηλιόλουστη Αυστραλία δέκα χρόνια πριν. Το SUNDAY SOMEWHERE πρεσβεύει το να ζεις κάθε στιγμή, να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που σε εκφράζει αληθινά. Με έμπνευση από σχέδια των 70’s , τα γυαλιά ηλίου SUNDAY SOMEWHERE είναι χειροποίητα, με υψηλά σχεδιαστικά στοιχεία, και πωλούνται σε περισσότερα από 600 καταστήματα σε 30 χώρες παγκοσμίως. Μοντέλα γυαλιών SUNDAY SOMEWHERE πλαισιώνουν τις εμφανίσεις διεθνών A list celebrities , αναφέροντας μερικά όπως: οι Beyonce, Rihanna, Cara Delevingne, Kendall Jenner, Lady Gaga, Adriana Lima Jessica Alba και Jennifer Lopez

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό:
[email protected]

Share with your friends