Opticomm Hellas – Νέα συλλογή γυαλιών οράσεως Karen Millen ΦΧ2021

Η συλλογή γυαλιών οράσεως Karen Millen για το Φθινοπώρο/Χειμώνα21 χωρίζεται στην κύρια “KM Collection” και την premium “Luxe Tier”, προσφέροντας έτσι μια γκάμα που ταιριάζει με ευκολία στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας Karen Millen.
Κολακευτικά, θηλυκά και εκλεπτυσμένα κομμάτια κοσμούν τη συλλογή και αντιπαραθέτουν τη δύναμη και τη λεπτότητα αντικατοπτρίζοντας τέλεια την κουλτούρα της μάρκας προς τη γυναικεία ανεξαρτησία. Σε όλη τη σειρά Karen Millen, θα βρείτε εντυπωσιακά κομμάτια με στυλ που βρίσκουν απήχηση σε γυναίκες κάθε ηλικίας που τους ενώνει η αγάπη για την ποιότητα και τα κλασικά σχέδια γυαλιών με αυτοπεποίθηση.

Όμορφα σχεδιασμένο και έξοχα κατασκευασμένο, για εντυπωσιακές εμφανίσεις μέρα-νύχτα, το μοντέλο KM3043 από τη σειρά “Luxe Tier” είναι ένα ‘must-have’ σχέδιο για κάθε γυναίκα. Η μετόπη παρουσιάζει ένα κομψό και κολακευτικό ανάποδο supra, για μια σύγχρονη αίσθηση ενός κλασικού σχεδίου, ενώ ο βραχίονας, εμπνευσμένος από τη σειρά κοσμημάτων Karen Millen, μοιάζει με στριφτό κορδόνι. Την τελευταία πινελιά εκλεπτυσμένων λεπτομερειών ολοκληρώνουν τα acetate ακροβραχιόνια, με το διακριτικό chevron λογότυπο.

Η ελαφρώς ‘cat-eye’ τετραγωνισμένη μετόπη του μοντέλου KM1060 είναι τέλεια ισορροπημένη με απαλές ουδέτερες αποχρώσεις για μια νότα θηλυκότητας. Σε συνδυασμό με λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες χαρίζει μια αβίαστα ελαφριά αίσθηση. Εμπνευσμένο από τη χρωματική παλέτα της τελευταίας συλλογής ρούχων Karen Millen, αυτό το στυλ είναι διαθέσιμο σε Milky Nude, που αναδεικνύει τέλεια τη κομψή χρυσή λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Ένα διακριτικό χρυσό λογότυπο chevron τοποθετείται ως τελική υπογραφή στο εσωτερικό των άκρων.

Τέλος, το χαρακτηριστικό στυλ των γυαλιών με την υπογραφή της Karen Millen βρίσκεται στο μοντέλο KM1059, ένα θηλυκό και ελαφρύ σχέδιο από acetate, μινιμαλιστικό αλλά τολμηρό, με απαλά στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος. Οι βραχίονες έχουν διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες με το λογότυπο Karen Millen για να αναδείξετε το στυλ σας, είτε επιλέγετε μια λαμπερή αισθητική είτε μια κομψή, καθημερινή εμφάνιση. Διατίθεται σε αποχρώσεις ιδανικές για την εποχή του φθινοπώρου/χειμώνα, κλασικό μαύρο, μπορντό μούρο και πλούσια ταρταρούγα.

Το αιώνιο moto της Karen Millen για «Διαχρονικά σχέδια με πολυτελείς λεπτομέρειες σε προσιτές τιμές» συνεχίζει να αντηχεί έντονα σε ολόκληρη τη συλλογή γυαλιών ΦΧ21.

KM3043
KM1060
KM1059

Το brand γυαλιών Karen Millen διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την Opticomm Hellas.

www.opticomm.gr
T: 210 8654150
E: [email protected]
Facebook: @kotsovoulos
Instagram: @opticommhellas

Share with your friends
Previous Post

Beauty is in your eyes…

Next Post

Ζητείται εξωτερικός πωλητής