Νέες ημερομηνίες για MIDO & OPTI

Λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων που συνεχώς αλλάζουν, οι διοργανωτές των διεθνών εκθέσεων MIDO 2022 και OPTI 2022 αποφάσισαν να μεταφερθούν ημερολογιακά ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες επιχειρηματικές συνθήκες στους εκθέτες και τους επισκέπτες, ακόμη και σε αυτήν την παγκόσμια κατάσταση πανδημίας.

Οι ημερομηνίες για τις δύο εκθέσεις είναι μια στρατηγική εποχή του χρόνου για τις επιχειρήσεις και τη διεθνοποίηση και επιλέχθηκαν με την ελπίδα ότι η άφιξη της άνοιξης θα φέρει ασφαλέστερα και ευκολότερα ταξίδια μεταξύ των χωρών.

ΜΙDO 2022
30 Απριλίου -2 Μαΐου

Η Mido, που πλέον θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Απριλίου έως τη Δευτέρα 2 Μαΐου στο Milano Rho Fiera, προετοιμάζει ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων (περιοχή Otticlub και Centro Congressi). Για την πρώτη δια ζώσης έκδοση της MIDO με τους νέους κανονισμούς, η στρατηγική των διοργανωτών στοχεύει στο να φέρει επιτέλους κοντά τους φορείς του κλάδου σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση, στόχος που μπορεί να επιτευχθεί χάρη στην εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και χάρη στην συνεργασία όλων των ενδιαφερομένων. Για περισσότερες πληροφορίες www.mido.com.

ΟPTI 2022
13-15 Μαΐου

Η OPTI 2022 θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο Μόναχο, με την ίδια διάταξη αιθουσών (4 hall, C1 έως C4) και την ίδια υποδομή – συμπεριλαμβανομένων των γνωστών εισόδων, τις συνήθεις εγκαταστάσεις στάθμευσης και αίθουσες συνεδριάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες www.opti.de.

Share with your friends