Η Maui Jim ανακοινώνει τους νέους φακούς MauiPassport™

Η Maui Jim, η κορυφαία μάρκα γυαλιών ηλίου και οράσεως, ανακοινώνει με ενθουσιασμό το νέο της προϊόν: Τον φακό MauiPassport Boost, έναν οφθαλμικό φακό νέου σχεδιασμού που έχει ως στόχο να μειώσει την κούραση που βιώνουν οι άνθρωποι όταν εστιάζουν συνεχώς μεταξύ διαφορετικών κοντινών αντικειμένων.

«Η Maui Jim αναζητά πάντα να προσφέρει στους πελάτες της, την ιδανική λύση για την υγεία των ματιών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ηλιακούς και οφθαλμικούς φακούς», μας λέει ο κ. Diego de Castro διευθυντής Marketing της Maui Jim και συνεχίζει «Με την κυκλοφορία του φακού MauiPassport Boost, ελπίζουμε να μειώσουμε την καταπόνηση και την κούραση των ματιών για όσους χρησιμοποιούν συχνά συσκευές, ενώ ταυτόχρονα καινοτομούμε και αναβαθμίζουμε την τεχνολογία των φακών μας».

Υπάρχουν δύο επιλογές για τον φακό MauiPassport Boost. Η πρώτη με +0,50D η οποία συνιστάται για άτομα που αντιμετωπίζουν ήπια έως μέτρια συμπτώματα κόπωσης των ματιών και η +0,90D η οποία συνιστάται για άτομα που αντιμετωπίζουν μέτρια έως σοβαρά συμπτώματα κόπωσης των ματιών.

Ο νέος φακός MauiPassport Boost θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το “οπτικό χάος” του σύγχρονου και πολυάσχολου τρόπου ζωής και είναι μια εξαιρετική λύση για την καταπόνηση των ματιών που προκαλείται από τη χρήση ψηφιακών συσκευών όλη την ημέρα. Το MauiPassport Boost θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των φακών Maui Blue Light Protect™ και Maui High Contrast™. Ιδιαίτερα για ασθενείς με ψηφιακή καταπόνηση των ματιών, ο συνδυασμός του Maui Blue Light Protect με το MauiPassport Boost είναι μια ιδανική λύση για τη βελτίωση των συμπτωμάτων.

Share with your friends
Previous Post

Ζητείται σύμβουλος πωλήσεων

Next Post

KAREN MILLEN