CircumEye #4

CREATIVE EYEWEAR BUSINESS

19 & 20 Νοεμβρίου 2022
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)

«Hello Future»… με ολοκαίνουργιο σλόγκαν και νέα οπτική εμφάνιση, που έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, ξεκινά η νέα Εποχή της έκθεσης σε καινούργια τοποθεσία. Το νέο περιεχόμενο, τα γραφικά και η επικοινωνία αντικατοπτρίζουν την κίνηση και συνδυάζουν τη γνώριμη πλέον κορυφαία εμπορική έκθεση με την φρέσκια ματιά, στο νέο χώρο διεξαγωγής της, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)

Η φρέσκια οπτική και οι νέες ιδέες ξεπερνούν κατά πολύ μια κλασική εμπορική έκθεση. Σήμερα περισσότερο από ποτέ η CircumEye#4 εμπνέει, καθοδηγεί και συνδέει τον κλάδο των οπτικών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο – ελκυστική, ιδιαίτερη και με νέο σχεδιασμό.

Ποιός είναι ο στόχος της;

Τα Οπτικά καταστήματα, οι Οπτικοί, να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία με τους ανθρώπους των εταιριών και τους agents, να ανακαλύψουν νέες μεθόδους προώθησης, αλλά και να επιλέξουν τα προϊόντα που ταιριάζουν στο κατάστημά τους.
Να γίνει πόλος έλξης αλλά και meeting point όλων των Οπτικών και υπεύθυνων αγορών. Προτείνει και πρωτοτυπεί με μοναδικότητα, ώστε οι επισκέπτες να επικοινωνήσουν δημιουργικά. Να γίνει πόλος έλξης σημαντικών επαγγελματιών του κλάδου όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρη την Ευρώπη και την Μεσόγειο.

Η νέα εποχή της CircumEye#4 αντιπροσωπεύει την Καινοτομία!

Χωρίς αλλαγές δεν υπάρχει καινοτομία και δημιουρ-γικότητα. Όσοι ξεκινούν οι ίδιοι τις αλλαγές είναι σίγουρο ότι έχουν καλύτερες ευκαιρίες να τις διαχειριστούν, καθώς στην πραγματικότητα, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη!
Αυτό συμβαίνει και για την CircumEye#4, το ιδιαίτερο και σύγχρονο γεγονός που κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι Οπτικοί ολόκληρη την επιχειρηματική τους προσέγγιση, ΑΛΛΑΖΕΙ. Μπαίνει σε μια Νέα Εποχή εκφράζοντας απόλυτα όσα πρεσβεύει!
Νέο στοιχείο αποτελεί η δυνατότητα συμμετοχής Εταιριών και Brands από όλο το φάσμα των προϊόντων για το κατάστημα Οπτικών. Δηλαδή, για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει σε ξεχωριστές ενότητες:

  • Εισαγωγείς και διανομείς Σκελετών Οράσεως και Ηλίου, Οφθαλμικών Φακών, Φακών Επαφής, Μηχανήματα & Αξεσουάρ (συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων software).
  • Brands με μοναδικό και ιδιαίτερο “DNA”, συνδυάζοντας την εμπορικότητα με την σχεδιαστική δυνότητα. Θα παρουσιάσει Brands που προσφέρουν αγοραστική εμπειρία! Θα προσφέρει στα Brands, την ιδιαίτερη και μοναδική αναγνωρισιμότητα που στην πραγματικότητα επιζητούν, ενδυναμώνοντας τη μοναδικότητά τους.

Που θα πραγματοποιηθεί:

Στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά. Σε ένα Βιομηχανικό περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο, με πολλές σημαντικές και ιδιαίτερες παρεμβάσεις από την ομάδα της CircumEye ώστε να γίνει ταυτόχρονα μοντέρνο, ώστε να εκφράσει την ιδέα της έκθεσης. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) διαθέτει μια μοναδική εύκολη πρόσβαση (https://www.sef-stadium.gr/prosvasi/) από όλα τα σημεία της πόλης ενώ το τελευταίο διάστημα έχει εστιάσει στην ανάπτυξη και διοργάνωση εκδηλώσεων και εκθέσεων. Αναδύει μια απαράμιλλη αίσθηση ευζωίας, αγκαλιάζει με γνώση και κουλτούρα τον κάθε επισκέπτη.

Γιατί 19 & 20 Νοεμβρίου;

Η CircumEye#4 θα εστιάσει στην παρουσίαση σχεδίων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 και θα προτείνει όλες τις νέες τάσεις για την αγοραστική σεζόν που έρχεται με τη μοναδική αισθητική όλων των Brands που θα παρευρεθούν καθώς επίσης και τις τελευταίες τεχνολoγικές εξελίξεις στους οφθαλμικούς φακούς τους φακούς επαφής αλλά και τα μηχανήματα. Σκοπός μας είναι ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα προσωπικό περιβάλλον, όπου η επαφή με τα οπτικά καταστήματα θα είναι πολύ πιο άνετη.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως εκθέτες στην CircumEye#4 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Βασίλη Γουλιέλμο στο : 6977440377 ή στο [email protected]
Share with your friends
Tags:
Previous Post

SILMO PARIS 2022

Next Post

Michael Schmied