Εμπιστοσύνη που στηρίζεται σε τέσσερις γενιές οπτικών

Η κληρονομιά της MOREL βασίζεται σε πέντε βασικές αξίες: Γνησιότητα, Ανεξαρτησία, Πάθος, Τόλμη, Υπευθυνότητα.

Γνησιότητα

Η MOREL είναι μια οικογενειακή εταιρεία που για 4η γενιά παραμένει πιστή στις βασικές της αξίες από το 1880. Το 1880, ο Jules Morel δημιούργησε το πρώτο του ζευγάρι γυαλιά στα βουνά Jura της Γαλλίας. 140 χρόνια αργότερα, η τεχνογνωσία και το πάθος του για εξαιρετικά γυαλιά ζουν και αντιπροσωπεύονται στα σχέδια του brand.

Ανεξαρτησία

Η ελευθερία μας μάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μοναδικούς σκελετούς που εμπνέουν ατομικότητα και αυτοπεποίθηση. Το όραμα της ανεξαρτησίας έχει μεταδοθεί εδώ και τέσσερις γενιές, καθώς η MOREL παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση.

Πάθος

Εξίσου παθιασμένη με την ποιοτική δεξιοτεχνία και το σεβασμό για την πατρίδα της, η εταιρεία αφιερώνει τις γνώσεις της στο σχεδιασμό και τη διανομή εμβληματικών γυαλιών σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η MOREL είναι παρούσα στις 5 ηπείρους με 15 θυγατρικές.

Τόλμη

Μέσα από κάθε συλλογή εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας μέσα από σχήματα, χρώματα, συνδυασμό υλικών και τεχνογνωσία που οδηγεί τους σχεδιαστές μας. Ελευθερία, δημιουργικότητα και καινοτομία είναι οι λέξεις έμπνευσης για το τμήμα σχεδιασμού της Morel που έχει ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία εξαιρετικών σχεδίων. Ως αποτέλεσμα, η Ομάδα Σχεδιασμού της Morel έχει κερδίσει πολλά βραβεία (Βραβείο Red Dot, If Design, Silmo dor).

Υπευθυνότητα

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η MOREL δεσμεύεται να είναι κοινωνικά υπεύθυνη και να ξεπερνά τις παγκόσμιες προκλήσεις της εποχής μας.

 

 

MOREL HELLAS
Yπεύθυνος πωλήσεων: Στέλιος Κεσίσογλου, +30 693 6913575
Εξυπηρέτηση πελατών: 8008481615 • [email protected]
www.morel-france.com

Share with your friends
Previous Post

Zeiss Eyewear

Next Post

Ζητείται εξωτερικός Πωλητής για Βόρειο Ελλάδα