Generation SILMO

Με το πέρασμα των δεκαετιών, η έκθεση SILMO συνεχίζει να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται και να κρατά μια σημαντική ανοδική πορεία. Αυτό χάρη στις γενιές των συνεργατών της, που είναι γεμάτες από ενθουσιασμό, σκληρά εργαζόμενους επαγγελματίες, που απαρτίζουν ολόκληρη τη βιομηχανία των οπτικών, αλλά και στις διαφορετικές ομάδες διοργάνωσης κάθε έκθεσης, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε φορά τις δραματικές διακυμάνσεις της αγοράς και να συμβαδίσουν με την τεχνολογική πρόοδο, τις κοινωνικές αλλαγές και τις ηθικές ευαισθησίες, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Με κάθε νέα γενιά, η ανθρωπότητα και ο πλανήτης αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και πρωτόγνωρα ζητήματα. Η βιομηχανία προσπαθεί να προστατεύσει τους φυσικούς πόρους, να εξασφαλίσει βιώσιμους και υπεύθυ-νους τρόπους παραγωγής που δεν βλάπτουν το περιβάλλον και παράλληλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες διόρθωσης της όρασης εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών. Αυτές οι προκλήσεις μπορούν εύλογα να ξεπεραστούν συγκεντρώνοντας τα πολλά ταλέντα του κλάδου της οπτικής, ενός κλάδου αιχμής που επενδύει στο μέλλον και προσδοκεί από τις πρωτοποριακές καινοτομίες.

“Για τη Generation SILMO, η εμπορική έκθεση του Παρισιού είναι η εκδήλωση που συνδυάζει την έμπνευση με την αναγνώριση και την επίδειξη της δημιουργικότητας και της εφευρετικότητας”

Η SILMO PARIS είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για την ανάπτυξη των ιδεών και για την ανταλλαγή απόψεων με όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στην εποικοδομητική ανάπτυξη του μέλλοντος της βιομηχανίας οπτικών και γυαλιών ηλίου.

Για τη Generation SILMO, η εμπορική έκθεση του Παρισιού είναι η εκδήλωση που συνδυάζει την έμπνευση με την αναγνώριση και την επίδειξη της δημιουργικότητας και της εφευρετικότητας. Είναι το επίκεντρο των οραματιστών. Εφόσον η Generation SILMO πιστεύει στο μέλλον και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία, αυτή η τετραήμερη συγκέντρωση της παγκόσμιας κοινότητας αναδεικνύει το καλύτερο savoir-faire και τεχνογνωσία στον τομέα. »

Επαγγελματίες από κάθε χώρα, κάθε ηλικίας και από κάθε κοινωνικό σύνολο, που εργάζονται καθημερινά για να βοηθήσουν στη βελτίωση της όρασης, αλλά και την σχεδίαση των οπτικών. Επαγγελματίες που συμμετέχουν με ενθουσιασμό, που μοιράζονται δυνατά, αξίες και πεποιθήσεις, και που φέρνουν μια άλλη προοπτική στον οπτικό κόσμο!

Εσείς είστε η SILMO Generation!

Η γενιά της Silmo γνωρίζει ότι το μέλλον της βιομηχανίας θα είναι τεχνοκρατούμενο, πηγή προόδου και νοήματος. Η γενιά της Silmo γνωρίζει τον σεβασμό για τον πλανήτη που για κάποιους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξή του. Η γενιά της Silmo γνωρίζει ότι η Silmo Paris προσπαθεί να εμπνέει, αναγνωρίζει και επιδεικνύει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα. Η γενιά της Silmo γνωρίζει ότι αυτή η ετήσια εκδήλωση είναι ο τόπος συνάντησης για όλους τους οραματιστές.

Μη διστάσετε να έρθετε μαζί μας στη SILMO Paris από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023!

Share with your friends
Previous Post

Reflet de Paris

Next Post

UNIQUE BIO HYDROGEL