Reflet de Paris

The stylish way to face everyday life

Μια ευρεία γκάμα γυαλιών ηλίου που εναρμονίζονται απόλυτα με τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της ίδιας εταιρείας. Ο σύγχρονος, νεανικός σχεδιασμός τους, τα ιδιαίτερα χρώματα και υλικά, οι προσεγμένες λεπτομέρειες και η ποιότητα κατασκευής αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής Reflet de Paris, τόσο στα γυαλιά όσο και στα ρούχα της.

Ευκολοφόρετα, για όλες τις ώρες της ημέρας, τα γυαλιά Reflet de Paris απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας προστατευμένης όρασης μέσα από ποιοτικούς φακούς, χωρίς να περιορίζεται η άνεση και η κομψότητα. Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 το brand Reflet λανσάρει μια συλλογή γυαλιών με σιλουέτες θηλυκές και διαχρονικές που ολοκληρώνουν το ντύσιμο ως βασικό αξεσουάρ και ταυτόχρονα προστατεύουν τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Η συλλογή προτείνει φρέσκες και καινοτόμες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παίζουν με τους όγκους και τα ‘oversize’ εντυπωσιακά σχήματα, το vintage glam, cat- eye απόλυτα θηλυκά σχέδια, που βάζουν τη σφραγίδα ενός στιλιστικού statement. Εκτός από το κομψό και ‘all time classic’ μαύρο, οι εβδομάδες μόδας προτείνουν μια σειρά από έντονα φωτεινά χρώματα, καλοκαιρινές ‘κρυστάλλινες’ διαφάνειες κίτρινου, πράσινου, μώβ, γκρι καθώς και μεταλλικές, διακριτικές παστέλ, αποχρώσεις που δίνουν μια ισορροπία στην εμφάνιση.

“Aπευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να είναι πάντα στη μόδα απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας προστατευμένης όρασης μέσα από ποιοτικούς φακούς”

Αλλά και για το ανδρικό κοινό η Reflet de Paris δημιουργεί και προτείνει κομψά ρετρό μοτίβα, είτε ένα κλασικό μεταλλικό vintage aviator σχήμα που ταιριάζει με τις περισσότερες ενδυματολογικές επιλογές, αλλά και με τα περισσότερα σχήματα προσώπων, είτε wayfarer σε τετράγωνο σχήμα μια ασφαλής επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να είναι μέσα στην μόδα.

Το brand Reflet de Paris διανέμεται από την Opticomm Hellas, www.opticomm.gr

Share with your friends
Previous Post

Zeus+Δione

Next Post

Generation SILMO