ULTRA LIMITED – ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ULTRA LIMITED ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

Στην ολοκαίνουργια καμπάνια της ιταλικής μάρκας ULTRA LIMITED, όλη η προσοχή έχει δοθεί στο πρόσωπο, τα μάτια και τις μοναδικές δυνατότητες styling με ένα όμορφο σκελετό ULTRA.
Κάθε μοναδικό σχέδιο σκελετών σε συντονισμό με τα ζωηρά χρώματα τους ταιριάζει τέλεια με εξωτικά διακοσμητικά φουλάρια ενώ ο φωτογράφος αναδεικνύει το θηλυκό πρόσωπο με έντονα χρωματιστά σκηνικά σε παστέλ ροζ, έντονο κόκκινο και φυσικό κίτρινο του καλαμποκιού, τόνους που υπογραμμίζουν τις λεπτές περιπλοκές των μοναδικών αυτών σκελετών.

“…αυτή η καμπάνια έχει να κάνει με την ομορφιά και το δράμα του να φοράμε και να αναδεικνύουμε τα λαμπερά αξεσουάρ στο πρόσωπό μας...υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα των πλαισίων ULTRA LIMITED, όπου το καθένα τους δε μοιάζει με κανένα άλλο…” , είπε ο Tommaso Poltrone της ULTRA LIMITED

Με το φακό στραμμένο στις διαχρονικές τους ιδιότητες και τον εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό που χρησιμοποιεί πολύχρωμα ανακυκλωμένα κομμάτια από acetate υψηλής ποιότητας, οι φωτογραφικές συνθέσεις επιβεβαιώνουν τα χαρακτηριστικά των χειροποίητων κουφωμάτων, τον αυθεντικό τους χαρακτήρα και την εστίασή τους στην απαράμιλλη σχεδίαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ULTRA LIMITED

Η ULTRA LIMITED ιδρύθηκε από την ιταλική εταιρεία 450 Srl το 2014. Η μάρκα γυαλιών ξεκίνησε ως ένα επιχειρηματικό έργο γεννημένο από την τεχνογνωσία και το μεράκι τεσσάρων οραματιστών που βρήκαν το θάρρος να προτείνουν μια νέα στυλιστική αναφορά στον κόσμο της μόδας και των γυαλιών. Με ένα ιδιαίτερο και αμέσως αναγνωρίσιμο στυλ, τα μοναδικά προσαρμόσιμα προϊόντα της Ultra Limited collection σήμερα χαρακτηρίζονται από την καλύτερη ιταλική δεξιοτεχνία, ποιότητα και δημιουργικές ιδέες σχεδίασης με πολύχρωμες εκφραστικές λεπτομέρειες και συνδυασμούς. Δημοφιλή ανάμεσα σε celebrity πελάτες που αγαπούν το μοναδικό στυλ των γυαλιών τους, τα πλαίσια Ultra Limited έχουν φορεθεί από τους Luca Argentero (ηθοποιός), Sabrina Ferilli (ηθοποιός), Renzo Arbore (ηθοποιός), Gabriel Garko (ηθοποιός), Gianni Morandi (τραγουδιστής) και Paolo Nutini (τραγουδιστής-τραγουδοποιός) και πολλές άλλες διάσημες προσωπικότητες.

Η ULTRA LIMITED ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ VISION EXPO EAST –
BOOTH U1425 (FUSION EYEWEAR)

Share with your friends