«Elysian Breeze»: η καλοκαιρινή συλλογή της ANY DI είναι μια ωδή στην Ελλάδα!

Το brand ANY DI με τη νέα καλοκαιρινή συλλογή πολυτελών αξεσουάρ «Elysian Breeze» μας ταξιδεύει στην Ελλάδα! Στη συλλογή κυριαρχεί το μπλε χρώμα, σε μια καθαρή του απόχρωση, την οποία η σχεδιάστρια Anne Dickhardt αποκαλεί «μπλε της Σαντορίνης». Περπατάτε σε στενά δρομάκια που προσφέρουν σκιά και ανεβαίνετε τα πολλά σκαλιά της Οίας, απέραντο γαλάζιο, ανάμεσα στα κατάλευκα κυβικά σπίτια προεξέχουν θόλοι. Σταματάς και κοιτάς τη θάλασσα. Ο ήλιος σύντομα θα δύσει και θα κάνει τον ουρανό χρυσό. Σκέφτεσαι την ιστορία που ήταν κάποτε η Σαντορίνη το βασίλειο της Ατλαντίδας, που υπέκυψε στην οργή των θεών… Ροζ βουκαμβίλιες κατά μήκος των τοίχων, αντανακλούν χρώμα στο λευκό.

Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023 σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο ελαφρότητα και λάμψη. Τα χρώματα και η διάθεση του διάσημου ελληνικού νησιού καθορίζουν την έννοια: το γαλανόλευκο των κτιρίων και τη ματζέντα από τις βουκαμβίλιες. Αλλά το “Elysian Breeze” έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει:

Τσάντες για την παραλία και για τη βραδινή βόλτα στο θέρετρο. Η ιδρύτρια και σχεδιάστρια Anne Dickhardt συνδυάζοντας λευκό και χρυσό με μυστικιστικά σχέδια φιδιών αιχμαλωτίζει την αβίαστη κομψότητα των αρχαίων θεών. Ένα αφιέρωμα σε πολλές ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας…

Το brand ANY DI αντιπροσωπεύει μια πολυτέλεια που αποτελείται από υψηλή ποιότητα και πρακτικότητα. Επιλέγοντας ευγενέστερα υλικά όπως τα πραγματικά επιχρυσωμένα μεταλλικά στοιχεία κάνουν τα αξεσουάρ απόλαυση. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας SunCover προστατεύει τα γυαλιά σας και επίσης λάμπει πολύπλευρα σε αυτή τη συλλογή.

Share with your friends