MOREL

Η MOREL παρουσιάζει 3 νέες συλλογές

Μετά την ανανέωση της ταυτότητας του Brand, η MOREL επανεξετάζει τις συλλογές της, και πλέον αναδεικνύει την ιστορία και την τεχνογνωσία της για να ενισχύσει τη σαφήνεια των συλλογών της και την ελκυστικότητά τους. Ο Γάλλος
κατασκευαστής γυαλιών, με την μοναδική ιστορία των 143 ετών, προχωρά πλέον σε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, απλοποιώντας το χαρτοφυλάκιο του σε 3 συλλογές, με κρίσιμους παράγοντες διαφοροποίησης.

Αυτή η κομβική συλλογή εισάγει επίσης μια εντελώς ανανεωμένη σειρά γυαλιών ηλίου και την προσθήκη μιας εντελώς νέας προσφοράς: γυαλιά ανάγνωσης.

Υπόσχεση άνεσης

Οι συλλογές που ήταν προηγουμένως
γνωστές ως ÖGA, LIGHTEC και KOALI θα ομαδοποιούνται πλέον στη συλλογή
“MOREL”, της οποίας η υπόσχεση της άνεσης θα εξακολουθήσει να διατηρείται με τη χρήση «πατενταρισμένων» μεντεσέδων χωρίς βίδες και χωρίς ελατήριο, καθώς και με ολοένα και πιο μοντέρνα,
τεχνικά και καινοτόμα σχέδια.

Υπόσχεση προσβασιμότητας

Τα NOMAD και MARIUS θα αποτελούν πλέον μέρος της συλλογής “M”, η οποία επικεντρώνεται σε μια πιο προσιτή δημιουργική τοποθέτηση. Αυτή η σειρά γυαλιών προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής και υποστηρίζεται από έναν πραγματικό τομέα εξειδίκευσης με μια πλήρη γκάμα. 

Διαθέτει μοντέλα που κυμαίνονται από XS έως XL, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων.

morel_2

Υπόσχεση αυθεντικότητας

Η κληρονομιά και η δεξιοτεχνία της MOREL παρουσιάζονται ολοκληρωμένα
πλέον στην τρίτη συλλογή: “MARIUS MOREL”, η οποία αποδίδει φόρο τιμής στα γυαλιά που διαμόρφωσαν την ιστορία του Brand. 

Περιλαμβάνοντας τους σκελετούς από τη συλλογή του 1880, αυτά τα διαχρονικά και εμβληματικά μοντέλα θα συνεχίσουν να αφηγούνται την πλούσια και αυθεντική ιστορία της εταιρείας.

Με αυτές τις τρείς νέες συλλογές, η MOREL ενισχύει περαιτέρω την τοποθέτησή της, τολμώντας να αναδιοργανώσει πλήρως το χαρτοφυλάκιο της. Έτσι, συνεχίζει να ενσαρκώνει το πάθος της για καινοτομία, δημιουργική ελευθερία και απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Μonogram Handmade: Εκλεπτυσμένοι σκελετοί τιτανίου υψηλής αισθητικής

Next Post

KALOPSIA