REFLET: The stylish way to face everyday life

Μια ευρεία γκάμα γυαλιών οράσεως με γυναικείους, ανδρικούς ή unisex σκελετούς, έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη πετυχημένη συλλογή ηλίου της μάρκας Reflet, για τον χειμώνα 2023-24.
Η συλλογή προτείνει μοντέρνες και κομψές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παίζουν με τους όγκους και τα ‘oversize’ εντυπωσιακά σχήματα, το vintage glam, cat-eye απόλυτα θηλυκά σχέδια, μεταλλικές φόρμες, που βάζουν τη σφραγίδα ενός στιλιστικού statement, ταιριάζοντας σε διαφορετικά χαρακτηριστικά προσώπων. .

Ο σύγχρονος, νεανικός σχεδιασμός τους, τα ιδιαίτερα χρώματα και υλικά – ασετάτ, ανοξείδωτο μέταλλο ή εκλεπτυσμένος συνδυασμός τους – οι προσεγμένες λεπτομέρειες και η ποιότητα κατασκευής αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής Reflet.
Εκτός από το κομψό και διαχρονικό μαύρο και γκρί η νέα συλλογή προτείνει μια σειρά από ζεστές, χειμερινές αποχρώσεις όπως το βαθύ κόκκινο μπορντώ, πράσινο κυπαρισσί, καφέ ταρταρούγα, επίσης ‘κρυστάλλινες’ διαφάνειες καθώς και διακριτικές παστέλ ‘πούδρες’ με ζητούμενο την ισορροπία μεταξύ εμπορικών και εντυπωσιακών τάσεων.

Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση, προσιτή πολυτέλεια.

Το brand Reflet διανέμεται από την Opticomm Hellas 50 χρόνια ανεξάντλητης δημιουργίας

Share with your friends
Tags: