Δωρεά γυαλιών ηλίου από τη NEA OPTIKI GROUP

Δελτίο Τύπου της εταιρείας ΝΕΑ OPTIKI GROUP

ΔΩΡΕΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ NEA OPTIKI GROUP ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Με αφορμή την εορτή του Πάσχα, η NEA OPTIKI GROUP σε συνεργασία με τα οπτικά καταστήματα ΜΕΓΓΙΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ στο Παλαιό Φάληρο, δώρισε στη Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» γυαλιά ηλίου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 προσφέρθηκαν δεκαεννέα (19) επώνυμα γυαλιά ηλίου στα κορίτσια, τους φροντιστές και το προσωπικό της Στέγης Θηλέων, οι οποίοι τα παρέλαβαν με μεγάλη χαρά.

Η NEA OPTIKI GROUP ανταποκρίνεται με σεβασμό σε συμβολικές πράξεις αλληλεγγύης και αιτήματα χορηγίας, ενισχύοντας κάθε έργο και προσπάθεια στήριξης όσων το έχουν ανάγκη.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στοχεύοντας σε συνεχώς μεγαλύτερη επιρροή. Ευχαριστούμε θερμά την κα. Μεγγισοπούλου και τη Νάντια από τα ΕcoNails Παλαιού Φαλήρου για το αίτημα που μας απηύθυναν και που μας σύστησαν στους υπέροχους ανθρώπους της Στέγης Θηλέων Παλαιού Φαλήρου « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Η ομάδα της Nea Optiki Group

Λίγα λόγια τη NEA OPTIKI GROUP

H NEA OPTIKI GROUP είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία οπτικών ειδών, με σκοπό την ανάδειξη της χειροποίητης δημιουργίας που κρύβεται πίσω από το ελληνικό γυαλί ανώτερης ποιότητας. Από το 2004 ειδικεύεται στην χονδρική πώληση και παραγωγή γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, με τα προϊόντα της να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται στο μοναδικό εργοστάσιο γυαλιών στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το έργο της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Στέγη Θηλέων «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο και φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας 6 εως 18 ετών, προερχόμενα από οικογένειες με διάφορα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, με ταυτόχρονη αδυναμία παροχής ενός ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης.

Σκοπός της Στέγης είναι η παροχή φροντίδας και φιλοξενίας, η προστασία, η διαπαιδαγώγηση, η εκπαίδευση, η ψυχοσυναισθηματική στήριξη και η κοινωνική αποκατάσταση των κοριτσιών αυτών.

Η Στέγη στηρίζεται στις εξωστρεφείς δράσεις της, στις δωρεές μεμονομένων πολιτών, καθώς και στον καθένα που δύναται να συνδράμει οικονομικά, ώστε να συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοριτσιών της.

Τηλ. 210 981 6403 / [email protected]  

Μεσολογγίου 21, Παλαιό Φάληρο 175 63

Share with your friends
Tags:
No Previous Post
Next Post

CE#6: Καινοτομία & Δημιουργικότητα