The ΦAOS Journal

H φωτογράφιση για την νέα Κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 του ΦAOS έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη, της Σύρου.

Με σύμμαχο τον καταγάλανο ουρανό και τον ηλιόλουστο καιρό οι φωτογραφίες ΦΑΟS θα μας ταξιδέψουν και φέτος στα πιο ωραία μέρη. Εκτός από τα σοφιστικέ σχέδια και τις άφθονες επιλογές, τα γυαλιά Faos μάς βγάζουν ασπροπρόσωπους στο θέμα της ποιότητας και της ασφάλειας, με πενταπλές σαρνιέρες, και υψηλής ποιότητας φακούς που by Carl Zeiss Vision.

Παράλληλα, η φετινή συλλογή συνοδεύεται από ένα artistic twist. Για τη συλλογή μας Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024, δημιουργήσαμε σε συνδυασμό με την καταξιωμένη illustration artist Αντωνία Ηρωίδου ένα μοναδικό έργο με θέμα την αρμονία στις διαφορετικές πτυχές των ανθρώπων.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν πολλά και ενδιαφέροντα νέα.

Το ΦΑΟS στην Times Square!

Η Times Square θεωρείται για πολλούς η καρδιά του κόσμου, και δικαιολογημένα. Περισσότεροι από 330.000 επισκέπτες επισκέπτονται το παραδοσιακό σύμβολο της Νέας Υόρκης καθημερινά. Σε μία από τις μεγαλύτερες, φωτιζόμενες διαφημιστικές πινακίδες της θα φωτίζει πλέον και η ελληνική ηλιοφάνεια, με διάφορα βίντεο του ΦAOS να ενημερώνουν το διεθνές κοινό για το νέο μας brand.

Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δείξουμε τον δρόμο για μια νέα, διαφορετική προσέγγιση εξαγωκεντρικότητας σε μία ελληνική πραγματικότητα αναρίθμητων εισαγωγών γυαλιών ηλίου. Η Ελλάδα μπορεί να παράγει εκπληκτικά προϊόντα και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν πάρει μέρος στην έως τώρα πορεία μας και αποσκοπούμε στο να ταξιδέψουμε σε νέα μήκη και πλάτη της γης μαζί. 

Share with your friends
Tags: