MIDO: Σε τροχιά επιτυχίας!

Η MIDO, η διεθνής εμπορική έκθεση γυαλιών, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2025 στο Fieramilano, Rho (Ιταλία).

Η τελευταία έκδοση της έκθεσης είχε 1.200 εκθέτες και 40.000 εμπορικούς
επισκέπτες, παρουσιάζοντας αύξηση 11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (2023), με συμμετέχοντες από 160 χώρες. Ο πρόεδρος της MIDO, κ. Τζιοβάνι Βιταλόνι, τόνισε την επιτυχία της έκθεσης, αποδίδοντάς την στην εμπιστοσύνη και τις συνεργασίες του κλάδου. Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης περιελάμβανε 400 δημοσιογράφους και περισσότερα από 600 άρθρα, ενώ η συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτινάχθηκε στα ύψη με πάνω από 2 εκατομμύρια εντυπώσεις και 250.000 αλληλεπιδράσεις.

Η MIDO αποτελέι μια ουσιαστική πλατφόρμα για δικτύωση, πολιτιστικές ανταλλαγές και συζητήσεις υψηλού προφίλ για το σχεδιασμό και τη βιωσιμότητα, όπως το πρόγραμμα CSE – Certified Sustainable Eyewear που παρουσιάστηκε στην τελευταία έκδοση, καθώς και κεντρικά συνέδρια, χωρίς αποκλεισμούς. Οι ιατροεπιστημονικές πτυχές καλύφθηκαν σε στρογγυλές τράπεζες και οι τελετές των MIDO AWARDS αναγνώρισαν την αριστεία του κλάδου.

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mido.com/en/ για περισσότερες πληροφορίες
για την έκθεση. •

Share with your friends
Tags: