SNOB Milano: Born to Dare

Extasià και California, δύο νέα μοντέλα της νέας συλλογής γυαλιών ηλίου της Snob Milano ήρθαν για να εντυπωσιάσουν και να απογειώσουν κάθε εμφάνιση.

Και τα δύο εμφανώς εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ‘80 και του ‘90, με εντυπωσιακό σχήμα που εξασφαλίζει ότι ο χρήστης δεν θα περάσει απαρατήρητος. Οι χρωματικές επιλογές αυτών των μοντέλων σχεδιάστηκαν επίσης για να καταπλήξουν: δώδεκα χρώματα που κυμαίνονται από κλασικό μαύρο και άσπρο έως λάιμ και μουσταρδί…

Και είναι ακριβώς η νέα καμπάνια των SNOB Milano που τραβάει την προσοχή: WonderSnob, IncredibleSnob, ItaloSnob, NarcoSnob, κ.λπ. χαρακτηριστικό της μάρκας. Ξεκινώντας από το όνομα: εκείνο το σνομπ επίθετο πάντα στα όρια μεταξύ ελαφρότητας και σοβαρότητας. Γυαλιά σχεδιασμένα για όσους δεν τους αρέσει να περιορίζονται από ορισμούς ή να υπόκεινται σε περιορισμούς: γυαλιά για όσους θέλουν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους με μέγιστη ελευθερία, χωρίς προκαταλήψεις.»

Η SNOB Milano είναι μια συλλογή γυαλιών που σχεδιάστηκε και παράγεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, στην περιοχή Lombard. Αντιπροσωπεύει την τελειότητα των γυαλιών με μαγνητικό κλιπ χάρη στο αποκλειστικό μικρό “Z” στα φίλτρα ηλίου: το λογότυπο ZEISS Sunlens, για εγγύηση ποιότητας και οπτική αριστεία σε όλη τη γκάμα. Το πρότζεκτ SNOB Milano προέκυψε πριν από δέκα χρόνια από μια συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών που βρίσκονται επί του παρόντος στο τιμόνι της μάρκας: του Dino Sordelli, διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας παραγωγής Sordelli, και του Tommaso Bossetti, ενός Μιλανέζου σχεδιαστή του οποίου η έντονη αισθητική αίσθηση συνδυάζεται με έναν αξιοσημείωτο ρεαλισμό. Από μια απλή συλλογή concept που μπήκε στην αγορά με μια απλή αλλά λαμπρή ιδέα βασισμένη στην έννοια του επίπεδου φακού, είναι τώρα μια ολοκληρωμένη συλλογή με μια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη ταυτότητα που εκτιμάται πολύ σε όλο τον κόσμο.

Απόδειξη αυτού είναι η ισχυρή συνεργασία με τη ZEISS Sunlens για μια συλλογή οπτικών γυαλιών με μαγνητικά clip-on ηλίου: μια αποκλειστική συνεργασία που διασφαλίζει την παραγωγή όλων των ηλιακών κλιπ της συλλογής, η οποία εγγυάται υψηλή ποιότητα και οπτική αριστεία.

Share with your friends
Tags: