SILMO PARIS

Γράφει η Καλλιρρόη Πανοπούλου, Editor in Chief

28 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2018

H παγκόσμια έκθεση οπτικών ειδών, Silmo Mondial del’Optique, κάθε χρόνο αλλάζει, μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή από κάθε προηγούμενη.

Πάνω από 100 νέες επιχειρήσεις οπτικών δίνουν το παρόν στο μεγαλύτερο παγκόσμιο “mall” οπτικών στον κόσμο.
Μία κορυφαία έκθεση με τεράστια γκάμα προϊόντων και brands για όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου που θα επισκεφτούν το χώρο….

Η SILMO 2018 να είστε βέβαιοι πως θα σας εντυπωσιάσει και θα καλύψει στο μέγιστο τις προσδοκίες όλων των επισκεπτών που θα έρθουν από κάθε πλευρά του πλανήτη. Στην έκθεση θα βρείτε μια εκτενή λίστα όλων των προσφερόμενων προϊόντων (σκελετοί γυαλιών οράσεων, γυαλιά ηλίου, φακοί επαφής, εξοπλισμός, οπτικά εργαλεία, εξοπλισμός καταστήματος κ.α.), καθώς επίσης και ολόκληρη τη σχετική πληροφόρηση από τους επαγγελματίες του κλάδου προς όλους τους επισκέπτες.

Στην έκθεση θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις κατά μήκος των διαδρόμων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των αγοραστών, των επιχειρηματιών όσο και των εκθετών, κ αθώς επίσης και ειδικά σημεία σε διαμορφωμένες γωνιές της έκθεσης, για όλους τους επισκέπτες, όπως είναι τα θεματικά καταστήματα, οι διαδραστικοί σταθμοί κ.α.
Μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν όπως και κάθε χρόνο τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες και εξελίξεις στον κλάδο των οπτικών καθώς επίσης και να διευρύνουν τις γνώσεις τους με πληροφορίες που θα αφορούν την καθημερινότητά τους αλλά και άμεσα τον καταναλωτή.

Σε μια τόσο μεγαλειώδης έκθεση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον κάθε οπτικού αλλά και κάθε επισκέπτη που ασχολείται με τον κλάδο, δεν θα μπορούσε να λείπει η ενότητα SILMO ACADEMY, μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για τους οπτικούς στον κόσμο. H ενότητα SILMO ACADEMY αποτελεί ένα αναγνωρισμένο ερευνητικό κέντρο όπου οι διοργανωτές ενθαρρύνουν την έρευνα και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να διευρύνουν τόσο τις γνώσεις τους αλλά και τις επαφές του με τον κόσμο των οπτικών.

Ώρες: 9:00- 18:30
Τόπος: Paris Nord Villepinte Hall 5A- 6 Parc des expositions 95970 Roissy Charles de Gaulle Cedex

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.silmoparis.com

Share with your friends
Tags:
Previous Post

Νικόλας Γκίκας

Next Post

MIDO 2018