Το MATI του ανθρώπου, διαθέτει έναν Δημιουργικό και Ευφυή σχεδιασμό!

Γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος, Εκδότης, [email protected]

Είναι το δικό μας παράδειγμα για ένα περιοδικό με δομή με την ελάχιστη λειτουργική πολυπλοκότητα… ή μήπως όχι;

ΜΑΤΙ λέξη ζωτική όσο και εξειδικευμένη, η λέξη που αποτελεί τον τίτλο, το περιεχόμενο και τον στόχο του περιοδικού μας. Ενός περιοδικού που έρχεται χαμηλόφωνα, μεθοδικά, μοδάτα και επιστημονικά, να καλύψει ένα κενό στο χώρο. Ενός περιοδικού που, από το πρώτο τεύχος του, θα προσπαθήσει να επιτύχει το διαφορετικό, να αποτελέσει ένα όργανο πληροφόρησης και διαλόγου για… το ΜΑΤΙ. Με το αδιαμφισβήτητα πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας. Με αυτό θα “παιδευτούμε”!
Το ΕΥΕ MAGAZINE θα πάρει σχήμα και μορφή μέσα από τις ανησυχίες και τις απόψεις μιας ομάδας νέων, ανήσυχων, δημιουργικών και υπεύθυνων αρθρογράφων, fashion editors και επιστημόνων. Θα είναι ανοιχτό σε όλους, όσους έχουν «κάτι να πουν». Ανοιχτό στην συνεργασία, στην πρόταση και στην διαπίστωση. Ανοιχτό στην επιστήμη και στο αύριο. Ανοιχτό στον Οφθαλμίατρο, τον Οπτικό, τον Οπτομέτρη, στον Άνθρωπο που το προστατεύει, το φροντίζει, που αγαπά τη Μόδα!

KEEP YOUR EYES ON THE PATH,
UNTIL YOU FIND
A NEW WAY OF DIVERTING

Πλαίσια βέβαια υπάρχουν. Και επιστημονικά και σχεδιασμού και μόδας. Είναι εκείνα τα πλαίσια που αυτοκαθορίζονται και από την δική μας ατομική υπόσταση και από τις πασιφανείς ανάγκες του συνόλου. Είναι τα πλαίσια που δέχονται πλατειά την προοδευτική ματιά. Που αποκλείουν μόνο το «χθες» και την παλινδρόμηση…

Εκτός όμως από το «πνεύμα» του περιοδικού, ιδιαίτερη προσοχή δώσαμε και στο «σώμα» του. Στη δομή του και στην ουσιαστική, χρήσιμη, πρωτοτυπία του.
Το ΕΥΕ MAGAZINE θα είναι ένα περιοδικό Μοναδικό. Θα το λαμβάνεις και ΔΕΝ θα το πετάς. Θα το διαβάζεις και θα το κρατάς. Θα το τοποθετείς στο γραφείο σου και στο σπίτι σου, σαν όργανο τωρινής πληροφόρησης και αυριανής χρησιμότητας, ίσως και έμπνευσης… Σχεδιάζοντάς το, καταλήξαμε στη δυνατότητα… διάλυσης του περιοδικού! Μιας διάλυσης που αποτελεί δημιουργική σύνθεση. Σύντομα θα καταλάβετε το πως.

Εκείνο που ζητάμε έντονα από σας είναι η συμμετοχή σας. Με κάθε τρόπο. Στείλτε μας τις απόψεις σας, ταχυδρομείστε μας τις ανάγκες σας, υπογραμμίστε τις ελλείψεις μας. Για να φτιάξουμε όλοι μαζί κάτι καλύτερο.
Το ΕΥΕ MAGAZINE σχεδιάζεται… με ειδικά αφιερώματα στα Χειμερινά και Καλοκαιρινά σπορ, το Δημιουργικό Σχέδιο, τους Σκελετούς Οράσεως, τα Κρύσταλλα Οράσεως, τους Φακούς Επαφής, τους Έγχρωμους Φακούς Επαφής, τις νέες τεχνολογίες, τα Υγρά Φακών Επαφής, τον Αστιγματισμό, τη Μυωπία, την Αγχρωματοψία, τη Πρεσβυοπία, τον Ήλιο, το Χιόνι, τη Θάλασσα, το Παιδί, τον Έφηβο, τη Γυναίκα, τον Άντρα και βεβαίως τη Μόδα!

Share with your friends
Tags: