Copenhagen Specs, τo πιο καινοτόμο Eyewear show, έρχεται στις 20-21 Οκτωβρίου στο Βερολίνο

Η Copenhagen Specs, είναι μία διεθνής έκθεση οπτικών προϊόντων, που επικεντρώνεται σε ανεξάρτητα brands. Ένα περιβάλλον όπου οι οπτικοί μπορούν να εμπνευστούν και να ενημερωθούν πάνω σε καθετί νέο που κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά οπτικών προϊόντων!

Η φιλοδοξία της έκθεσης Copenhagen Specs είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους σχεδιαστές γυαλιών να έρθουν σε επαφή με κατασκευαστές και εταιρίες που διαθέτουν μία πιο πρωτοποριακή, καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση πάνω στο σχεδιασμό γυαλιών. Συναντώντας πρόσωπο με πρόσωπο τους σχεδιαστές, οι ενδιαφερόμενοι έχουν μία μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε brand γυαλιών και να κατανοήσουν τον οραματισμό και τη δημιουργική προσέγγιση κάθε σχεδίου.

Το Βερολίνο βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει μία διεθνή πλατφόρμα για καινοτόμα σχεδιαστικά γυαλιά. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Arena Berlin, έναν ειδικά διαμορφωμένο και διαδραστικό χώρο στο κέντρο του υπέροχου Βερολίνου στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2018Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την επίσκεψή τους στην Copenhagen Specs με λιγοήμερες διακοπές.

Ο Morten Gammelmark, διοργανωτής/CEO της έκθεσης Copenhagen Specs, δήλωσε: “Η φιλοδοξία της Copenhagen Specs ήταν πάντα η προώθηση των ανεξάρτητων σχεδιαστών. Λόγω της εκπληκτικής υποστήριξης και του μεγάλου ενδιαφέροντος που έδειξαν οι εταιρίες και τα καταστήματα οπτικών γι’ αυτή την πρωτοβουλία μας, αποφασίσαμε να διευρύνουμε και να διοργανώσουμε την έκθεσή μας σε μία καινούρια πόλη. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι η ιδέα των απλών ξύλινων θαλάμων, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική αίθουσα θα δημιουργήσει μία δημιουργική ατμόσφαιρα. Το τέλειο μέρος για να εμπνευστείς, να αγοράσεις και να προωθήσεις προϊόντα οπτικών!”

Περισσότερες πληροφορίες: http://copenhagenspecs.de/

Share with your friends
Tags: