100% Optical 2019 – Έρχεται στις 12-14 Iανουαρίου στο Λονδίνο

H έκθεση 100% Optical είναι το μεγαλύτερο event οπτικών ειδών που διοργανώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, επικοινωνώντας και φέρνοντας σε επαφή πάνω από 8.000 επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να ενημερωθούν, να δικτυωθούν και να ανακαλύψουν τα νεότερα προϊόντα, καθώς και λύσεις σε ό,τι αφορά τον επιχειρηματικό τομέα, σε έναν στρατηγικά δομημένο χώρο, με διεθνή χαρακτήρα.

Ήδη από την έναρξή της, το 2014, η έκθεση 100% Optical χαρακτηρίστηκε ως ο μεγαλύτερος θεσμός στον κλάδο των οπτικών ειδών στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσελκύοντας 8.936 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στην 100% Optical του 2018 συμμετείχαν πάνω από 200 διεθνείς εκθέτες.

Αποτελεί την ετήσια έκθεση που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Οπτομετρών (Association of Optometrists – AOP), μία πλατφόρμα όπου όλοι οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να:

  • Ενημερωθούν και να προμηθευτούν ό,τι νεότερο γύρω από τα οπτικά, τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, καθώς και λύσεις που αφορούν στην επιχείρησή τους.

  • Κερδίσουν ανεκτίμητους πόντους CET, συμμετέχοντας στα πολύ ενδιαφέροντα ενημερωτικά προγράμματα.

  • Δικτυωθούν, κλείνοντας συμφωνίες και κάνοντας meetings πρόσωπο-με πρόσωπο.

Η έκθεση 100% Optical 2019 προσφέρει δυνατότητα παρακολούθησης εξειδικευμένων σεμιναρίων πάνω στον τομέα των οπτικών προϊόντων, με ομιλητές διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Η 6η έκθεση 100% Optical θα προσελκύσει ακόμη περισσότερα διεθνή brands από οπτικά προϊόντα, εξοπλισμό, φακούς επαφής, καθώς επίσης επιχειρηματικές δραστηριότητες και σεμινάρια. Η 100% Optical είναι μία εξειδικευμένη έκθεση που πρέπει όλοι οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου των οπτικών ειδών να επισκεφτούν!

Περισσότερες πληροφορίες: 100% Optical 2019
Share with your friends
Tags: