Opti 2019 – Έρχεται στις 27-29 Ιανουαρίου στο Μόναχο

Το “φαινόμενο” Opti

Για πολλά χρόνια η έκθεση Opti προωθεί με αντικειμενικότητα, προσφέροντας μια επαγγελματική πλατφόρμα επικοινωνίας για όλες τις επιχειρήσεις οπτικών ειδών, ενώ η δομή και η ατμόσφαιρά της είναι γεμάτη από θετική διάθεση, η οποία προάγει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των εκθετών και των επισκεπτών αντίστοιχα. Αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός για τον κλάδο, κάνοντας την Οpti πρωτοπόρο στον τομέα της.

Το συναίσθημα του να νιώθεις “σαν στο σπίτι σου”, συναντά τις κλασικές αρετές μίας επιτυχημένης κλαδικής έκθεσης: σωστή δομή, μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος και μοναδική αξιοπιστία. Έτσι, το νέο πρόσωπο της Οpti προσδίδει έναν αέρα ανανέωσης, συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την τέχνη.

Εκείνος που στοχεύει υψηλότερα, φτάνει και πιο μακριά και βλέπει ακόμη πιο ξεκάθαρα” ότι η Οpti αποτελεί πλέον μία διεθνή κλαδική έκθεση για τα οπτικά είδη, που απευθύνεται σε όλη την αγορά, δημιουργώντας ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προώθηση καινοτόμων προϊόντων και συμφωνίες!

Γιατί τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη του! Και η Opti δεν είναι τυχαία μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς, εξειδικευμένες εκθέσεις στα οπτικά είδη παγκοσμίως!

Περισσότερες πληροφορίες:  Opti 2019
Share with your friends
Tags: