MIDO 2019 – Έρχεται στις 23-25 Φεβρουαρίου, στο Μιλάνο

Η MIDO είναι μία διεθνής έκθεση που επικεντρώνεται στα οπτικά είδη, την οπτομετρία και την οφθαλμολογία. Η MIDO διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο ( Fieramilano Rho) της Ιταλίας και είναι η κυρίαρχη διεθνής έκθεση στον τομέα των οπτικών. Ένα μοναδικό event όπου όλα τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρουσιάζονται στους επαγγελματίες και κυρίως ένα meeting point, όπου δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να επικοινωνήσουν τα προϊόντα τους, να κλείσουν συμφωνίες και να ανακαλύψουν για τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν στην αγορά. Η MIDO απευθύνεται σε όλο τον κλάδο των οπτικών, είτε είναι κατασκευαστές, διανομείς, αντιπρόσωποι ή αποκλειστικοί εισαγωγείς.
Κάθε χρόνο η MIDO προσφέρει νέες δυνατότητες στους εκθέτες και χάρη στην εκπληκτική δομή της, είναι πάντα μία μοναδική εμπειρία για όσους συμμετέχουν σ’ αυτή.

Κάποιες από τις πιο σημαντικές ενότητες που θα συναντήσει ο επισκέπτης είναι οι παρακάτω:

Ενότητα Fashion
Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες εταιρίες οπτικών, όπου θα παρουσιάσουν όλες τις νέες συλλογές τους. Κάποιες από αυτές, ανήκουν στα πιο δυνατά fashion brands του κλάδου και άλλες εταιρίες είναι house-brands που έχουν μείνει στην Ιστορία των οπτικών. Αυτή η ενότητα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, που ακολουθούν τη μόδα και τις τάσεις, εμπνέονται από καθετί καινοτόμο και αφοσιώνονται στο στιλ του πιο σημαντικού αξεσουάρ μόδας, που καθορίζει την ταυτότητά μας, τα γυαλιά.

Ενότητα Φακοί Οράσεως
Η MIDO αφιερώνει κάθε χρόνο μία ολόκληρη ενότητα στον εντυπωσιακό κόσμο των οφθαλμολογικών φακών, όπου όλοι οι μεγάλοι, διεθνείς κατασκευαστές συναντιούνται με σκοπό την παρουσίαση των πιο εξελιγμένων και καινοτόμων τεχνολογιών στους επαγγελματίες. Εδώ θα βρείτε ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο εξελιγμένο έχει να προτείνει η αγορά, μέσα από live παρουσιάσεις και επιδείξεις.

Ενότητα Τεχνολογία
Σε αυτή την ενότητα θα συναντήσετε εργαλεία και μηχανήματα, τα οποία κάνουν θαύματα! Η δημοφιλέστερη παγκοσμίως έκθεση MIDO, αφιερώνει έναν αρκετά μεγάλο εκθεσιακό χώρο στα μηχανήματα, τις πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα στον τομέα των οπτικών, με παρουσιάσεις από τα τελευταία εργαλεία για την κατασκευή σκελετών και φακών, καθώς για την κατασκευή τελικών ή μη προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες: MIDO 2019
Share with your friends
Tags: